Jump to content
Vladimir

Specifikacija Avensis-a

Recommended Posts

        Spoljašnost i unutrašnjost

 

 

    Onoga dana kada kupite vaš Avensis, prodavac će vam prezentirati „Avensis pasoš“. To je vodič koji će vam pokazati kako da dobijete najbolje od vašeg vozila i njegovog širokog asortimana uređaja. Naravno, vaš prodavac će vam objasniti sve o Avensisu do najsitnijih detalja i biće vam uvek na raspolaganju u slučaju da vam je potrebna bilo kakva pomoć.

 

 

   

avensis1.jpg

 

 

    Avensis je dizajniran i konstruisan tako da je održavanjesvedeno na minimum. Postoji manji broj delova kojima je potreban servis, a i oni su vrlo trajni, kako bi se produžio servisni interval. Jednako važno je i to što je tehnologija Avensisa kreirana tako da bude lako dostupna, te je vreme utroška radne snage tokom servisiranja svedeno na minimum. Sve navedeno je kombinovano sa visokokonkurentnom cenom Toyotinih rezervnih delova, pa je u potpunosti osigurana najniža cena održavanja vašeg Avensisa u idealnim radnim uslovima.

 

 

   

   

avensis2k.jpg

 

 

    Snaga karaktera dolazi iz nje. Unutrašnjost novog Avensisa odiše nenametljivim poverenjem koje potiče iz urođenog osećaja za kvalitet. Udobnosti luksuzakojim obiluje. Dobro došli u savršeno smirujuće okruženje.

 

 

        Specifikacije

 

 

   

specavensis1.jpg

 

 

   

specavensis2.jpg

 

 

   

specavensis3.jpg

 

 

   

specavensis4.jpg

 

 

   

specavansis5.jpg

avensis_specifikacije.pdf

Podeli ovaj post


Link to post
Gost
This topic is now closed to further replies.

×