Jump to content
pierre

Trazim Corolu Verso ...

Recommended Posts

Molim Vas za pomoc !

 

Kupio bih corola verso 2.0 koji je redovno odrzavan u nekom od servisa Toyote. Idealno bi bilo da neko prodaje staro- za novo. Zainteresovan sam za auto sa poznatim poreklom i predjenom kilometrazom, da nije lupan i sl.

 

Za sve predloge Vam se unapred zahvaljujem

 

Pierre : ) :D

Podeli ovaj post


Link to post

Toyota Corolla Verso, 2002. dizel, 201.000km, full osim kože

 

SOL oprema, original Japanska, full osim kože, ABS, Air bag za suvozača, Air bag za vozača, Alu felne, Bočni air bag, Broj brzina: 5, Centralna brava, Daljinsko zaključavanje, Električna ogledala, Električni podizači, Grejači ogledala, Klima, Maglenke, Menjač: manuelni, Oboriva sedišta, Podesivi volan po visini, Podešavanje sedišta po visini, Pogon na prednjoj osovini, Putni računar, Servo, Turbo kompresor, Zatamnjena stakla, Parking senzori, integrisana dečija sedišta, dva kompleta zimskih i letnjih guma, Child lock, dva Kodirana ključa, Servisna knjiga, crna metalik, 90 KS (66kW)...

Vozilo je posle uvoza provereno i idržavano u ovlašćenom servisu Toyota Auto Centru Stanojević Beograd, o čemu postoji dokumentacija, gde je uradjen veliki servis. Vozilo je u odličnom stanju. Vožen uglavnom na auto putevima i u inostranstvu. Registrovan do jula 2011.g. Auto nepušača.

 

063/214-788

Mile Davidovic

cena 6.500 €

Podeli ovaj post


Link to post

Hvala na ponudi...

 

Nisam odgovorio na ponudu jer sam bio u Grckoj od 10.avg i juce sam se tek vratio...

Isao sam u Polihrono NOVOM Toyotom Verso. Trazio sam duuugo, trazio polovnjak ali sam imao samo losa iskustva sa preprodavcima na auto placevima. Prespartao sam od Segedina, BudimPeste, pa sve do Kopra da vidim CoroleVrso i Avensise Verso ali sam na kraj udobio lepu ponudu u Go Ta Car salonu u NS-u. Kupio sam novi Verso par dana pred put za Grcku.

Jos jednom se zahvaljujem svima na paznji i ovim zavrsavam sa oglasom za trazenje polovne Toyote.

Hvala svima na forumu i sve najbolje

 

Pierre

Podeli ovaj post


Link to post

Izvini Pierre, da li bi mogao da pojasniš šta znači ‚‚dobio lepu ponudu...‚‚? Želim ti dobru vožnju i sve najbolje sa Versom ! Mislim da si uradio pravu stvar što si se odlučio za kupovinu novog auta !

Podeli ovaj post


Link to post

Ponovo se javaljam iako je moja poslednja poruka trebala da bude kraj mog posta na temu "Trazim korolu verso"

Dakle, hteo sam da kupim polovan auto i preko interneta sam izdvojio nekoliko ponuda iz Madjarske, Slovenije i cak sam u nekoliko slucajeva otisao da vidim ta auta. Preko tel. jedna prica a na licu mesta drugo. Npr. na slikama super suto, pise da je presao 96.000km, da je kupljen i servisiran u Madjarskoj a kad sam otisao, ispada da je uvezen iz Nemacke, da nije bas prvi vlasnik, auto je presao vise i sl.

Tako sam prosao i u Sloveniji. Isao sam u Koper da kupim auto za koji se covek kleo da je presao samo 126.000km i da je ispravan u potpunosti. Riskirao sam gubitak 150E pre nego narucim i platim posrednicima da ga dovezu i otisao sam sam da vidim. Vecernji autobus NS-Kopar (Nis Expres) i oko podne sam bio tamo. Otidjosmo u Toyotin servis na proveru, tamo ispade da je auto mnoooogo vise presao, da mu ne rade sve dizne (diesel) kako treba, da kvacilo treba menjati itd, itd, sve u svemu dodatna ulaganja od preko 3.000E na cenu 9.000E Corola Verso SOL 2005g. Plus carina i porez i moj trosak puta.

Elem, uvidah da su preprodavci svuda isti, lazovi i muljatori. Izvinjavam se na izrazu ali tako je moje iskustvo.

Na kraju, odemn u Toyotu Go-Ta.car Novi Sad (tamo sam isao par puta da trazim ako neko prodaje Verso staro - za novo a da je odrzavan u servisu u NS i da ima poznato poreklo...)

Tamo sam dobio tu "dobru ponudu". Punudili su mi bezin verziju novog Versa 2010. koji su imali u salonu, koji je ostao kao uzorak od sajma automobila u BGD-u. Slozili smo se oko svega, oko cene i uslova samo mi nije boja odgovarala, (belo kao porculanska solja)

Onda su mi potrazili isti auto u drugoj boji i nakon placanja depozita, iz Slovenije su po istoj ceni na kamion natovarili jedan Verso grafit sive metalik boje.

Eto, to je ta dobra ponuda.

Ljubazni ljudi iz Gote u NS-u, po spustenoj ceni su mi nasli i boju koju volim, a finansijski uslovi su zbog krize u prodaji kola po svetu sada bolji nego ikada.

Da napomenem da takav nov auto kosta 20.400E.

Eto, ja zadovoljan, isao do Grcke u Avgustu i da se ne hvalim ali nikada bolji auto nisam vozio ! Mojoj porodici i meni ovo je idealan auto za sve prilike.

Dugo sam trazio bas Verso zbog bezbednosti pre svega i sto sam prizeljkivao Toyotu dugo vremena ... : )

Za sada nemam bas nijednu zamerku da nadjem. Zadovoljan sam u potpunosti.

Ako sam pojasnio sta sam mislio pod "dobra ponuda" drago mi je a ovom porukom i konacno zavrsavam post koji sam zapoceo "Trazim polovnu Toyotu Verso".

Hvala na paznji i svima preporucujem Verso !

Pozdrav

 

Pierre : )

Podeli ovaj post


Link to post

×