Jump to content
Tezber

AVENSIS verso pomoc

Recommended Posts

kako se moze nabaviti uputstvo za koriscenje na engleskom jeziku u pitanju je AVENSIS VERSO 2003 1998 ccm dizel auto je inace izvrstan vlasnik :?:

Podeli ovaj post


Link to post

Ne bih da budem previse grub, ali dosta toga se moze pronaci na www.google.com, ja sam licno nasao kompletan "repair manual" za land crusera u .pdf formatu, svih 407 strana. Samo treba biti malo uporan i naci ces ako ti interesuje.

 

Srecno.

Podeli ovaj post


Link to post

Meni treba USER manuel a ne razna uputstva za popravke jer nisam majstor samo najprostije uputstvo zasta koje dugme sluzi kako se vade sedista itd.Unapred hvala svima koji ce biti od pomoci.A za taj WWW Google sam cuo.

Podeli ovaj post


Link to post

Pa da, dosta njih je čulo za taj google, ali većina je lijena, iliti lenja, da ga koristi. A za primjer sam naveo repair manual, jer je mnogo teze naci repair manual, nego user manual, samo treba biti uporan. A inace mozes pitati sve nas ovdje da ti kazemo čemu šta služi, jer je većina je apslovirala sve dugmiće, a sjedišta ćeš izvaditi tako što ćeš samo sjedište gurnuti do kraja, a zatim odšrafiti ona dva velika šarafa koja idu u šasiju vozila sa prednje strane, i kada ih ukloniš zatim skini plastiku koja stoji na kraju voðica, i izguraj sjediste iz voðica.

U zdravlje!

Podeli ovaj post


Link to post

Ponovo zahvaljujem svima koji ce biti od pomoci . Nemam nikakve srafove na sedistima ali zato imama sa strane ne volanu nekakavo dugmence crvene boje za koje neznam za sta sluzi. takodje nemam Lendkruzera vec Avensis versa koji se dosta razljkuje od ostalih Toyotinih modela.Hvala unapred! :D

Podeli ovaj post


Link to post

Ako iko ima user manuel makar na engleskom ili adresu sa koje bih mogao isti skinuti ili procitati molim da mi pomogne . Ali molim samo one koji znaju koji je to auto (AVENSIS VERSO). :D

Podeli ovaj post


Link to post

Da, da, posto ja ne znam koje je auto u pitanju, evo samo cu ti postaviti pitanje koji je broj sasije tvog auta, mozes i da ga posaljes na p.m. pa cu ti postaviti sliku tipa ove koju sam ovdje upload-ovao da vidis kako to izgleda na tvom autu.

 

Pod broj 1 sam ti oznacio sarafe koje skidas, a pod broj dva su ti plastika koja stoji na kraju vodjica. Da ne bih duzio i pricao o Toyotama koje sam vozio, samo cu reci da sve koje sam vozio i u koje sam se vozio imaju sjedista postavljena na ovaj nacin.

 

Evo slika.

 

fauf9vpld2cvybu5jz78_thumb.png

 

Edit: Slikaj to dugmence foto aparatom pa cemo zajednickim snagama pronaci njegovu funkciju.

Podeli ovaj post


Link to post

×