Jump to content
AdminToyota

Toyota Verso-S 2015

Recommended Posts

2iscu9x.jpg

 

Toyotine inovacije u segmentu manjih modela galopirajući napreduju. Posle nove generacije modela Aygo i modernizovanog Yarisa, na red je došao MPV model Verso-S. Pored sličnog naziva, Toyota Verso-S nema ništa zajedničko sa većim modelom Verso. Posle tri godine egzistencije na tržištu, došlo je vreme za unapreðenje izgleda, unutrašnjeg prostora i opreme. Spoljašnje promene za modelsku godinu 2015 su minimalističke i podrazumevaju promene u detaljima. Na prednjem delu automobila uočavamo više hroma, a na mreži hladnjaka više se ne nalazi se samo jedna lajsna sa logom japanske kompanije, već klasična mreža hladnjaka. Istu promenu uočavamo i na braniku.

 

s2xzqr.jpg

 

Prednje svetlosne grupe imaju LED svetla za dnevno osvetljenje u svim nivoima opreme, što nije slučaj kod aktuelnog modela. Zadnje svetlosne grupe su dobile novu grafiku, a zanimljivo je da su takoðe opremljene LED tehnologijom.

 

6th4zq.jpg

 

Fotografije enterijera Toyota nije objavila, ali možemo očekivati decentne promene i bolje materijale.

Podeli ovaj post


Link to post

A да ли ће се продавати на нашем тржишту или још да маштамо!? :)

Podeli ovaj post


Link to post

Ima ga u belgiji, ako nekom bude trebala pomoc oko gledanja nekog za uvoz nek me iscima. Do oktobra sam u Antwerpu pa izvolte ;)

Podeli ovaj post


Link to post

×