Jump to content
Sign in to follow this  
CrniBranko

Nekoliko pitanja o Versu

Recommended Posts

Prvo bi zelio da pozdravim sve clanove foruma. Nijesam uspio da nadjem neku temu u kojoj bi se predstavio pa cu to obaviti ovdje, a neka me admini isprave ako sam pogrijesio.

 

Ja sam Branko iz Bijelog Polja (Crna Gora) i od prije 3 dana sam vlasnik Toyote Corolla-e Verso, 2.0, D-4D, 85 kw, 2004. godiste. Unazad 8 godina sam vozio pezoa. Prvo 405, a zatim 406 stari tip i na kraju 406 novi tip. Bio sam prezadovoljan sa svakim od tih modela jer je moj prioritet udobnost. Igrom slucaja bilo mi je poterbno da imam auto sa 3 nezavisna sjedista pozadi i odabir je pao na Toyotu.

 

Za ovih nekoliko dana koliko je vozim, zadovoljan sam svim osim sa velicinom rezervoara :D. Mislim da je 50 litara malo za ovoliki auto.

 

Interesuje me par stvari vezanih za ovaj auto.

1. Da li ima plivajuci zamajac i koja je cijena zamjene istog?

2. Da li ima lanac ili zupcasti kais?

3. Posto mi gori lampica od AirBag-a, uradio sam dijagnostiku i izbacila je gersku B1153. Da li neko moze da mi kaze sta je u pitanju posto covjek koji je radio dijagnostiku nije uspio da je nadje.

4. Na radiju imam dugme NAVI pa me zanima koliko je tesko nabaviti CD za navigaciju i da li je korisna (pitam jer je na pezou imala navigacija koja je stvarno bila neupotrebljiva).

5. Koliko je tesko nabaviti dodatna sjedista koja se montiraju u gepek i koja je okvirna cijena istih?

 

Na forumu sam naisao na pregled vozila na osnovu broja sasije ali nisam neki strucnjak pa ne mogu da nadjem odgovore na ova pitanja.

Podeli ovaj post


Link to post

Pozdrav, Branko. Dobrodošli na Toyota Srbija forum.

 

Da bih vam odgovorio na postavljena pitanja, molim vas da mi na PM (privatna poruka), pošaljete broj šasije vašeg automobila.

 

Hvala.

Podeli ovaj post


Link to post
Sign in to follow this  

×