Jump to content
Sign in to follow this  
AdminToyota

Novi Toyota Auris stigao u Srbiju - cene poznate

Recommended Posts

spjcsx.jpg

 

 

Od danas u Toyota mreži ovlašćenih prodavaca u ponudi je novi Auris, koji donosi značajna poboljšanja kroz ključne aspekate: dizajn, unutrašnji kvalitet, hibridni model, sigurnost i unapreðenje pogonskih opcija. Nova verzija Aurisa dodatno je unapreðena redizajnom ogibljenja i sistema upravljanja kako bi se poboljšao kvalitet vožnje, udobnost, upravljivost i angažovanje vozača.

 

Novi dizajn spoljašnjosti donosi redizajnirani prednji i zadnji kraj, pružajući Aurisu otmeniji i elegantniji izgled. Izgled unutrašnjosti kabine je značajno unapreðen kroz redizajn kontrolne table, premium kvalitet svih površina i elemenata i novi 4,2-inčni TFT multiinformacioni ekran (dostupan od srednjeg nivoa opreme, a u hibridnom modelu kao serijska oprema).

 

Nova verzija Aurisa dodatno je unapreðena redizajnom ogibljenja i sistema upravljanja kako bi se poboljšao kvalitet vožnje, udobnost, upravljivost i angažovanje vozača. Takoðe, dodatno je smanjen nivo buke, vibracija i zveckanja u kabini.

 

Sa dva oblika karoserije, hečbek i Touring Sports, uz izbor dizel, benzinskog i hibridnog pogona, kao i osveženim nivoima opreme – nova verzija Aurisa dizajnirana je kako bi zadovoljila sve potrebe kupaca zahtevnog C-segmenta.

 

U ponudi na tržištu Srbije, za sada su svi poznati motori, koji zadovoljavaju EURO 6 standard (1.3 VVT-i, 1.6 Valvematic, 1.4 D-4D i 1.8 THS). Provereni 1,4 litarski D-4D turbo dizel je unapreðen, nudeći najbolje emisije CO2 u klasi u kategoriji do 90 KS.

 

 

Sa lansiranjem novog Auris hibrida u 2010. godini, Toyota je postala prvi i jedini proizvoðač automobila u segmentu sa izborom tri različita pogona. Hibridni model trenutno odnosi više od 50% prodaje Aurisa na tržištu zapadne Evrope, s očekivanim porastom te brojke kroz sledećih nekoliko godina. Otkako je hibridna tehnologija dostupna u Aurisu, prodato je više od 200.000 primeraka, čime je Auris danas postao najprodavaniji hibrid u Evropi.

 

Početna cena za model 1.33 VVT-i Terra je 13.490 evra, a za sve pakete opreme u kombinaciji sa 1.6 Valvematic benzinskim motorom, u ponudi je finansiranje sa 0% kamate na iznose do 7.000 evra.

Podeli ovaj post


Link to post
Sign in to follow this  

×