Jump to content
snakes

NEW WIDEBODY KIT MR2

Recommended Posts

e pa ljudi ne znam da li sam temu stavio na pravo mesto ali jbg evo o cemu se radi....mozda ste i skontali da sam bas ''paljevina'' sto se tice stylinga i automobila i sedim i gledam moj autic i padne mi nesto na pamet posto mr2 ima widebody kit 2000 trd koji je po mom misljenju (MALKO RUZAN) ;) dosao sam na ideju da odradim novi widebody kit za mr2 naravno uz pomoc par prijatelja limara,plasticara;)...e sad zavrsio sam dizajn a i volim da skrabam i sad sam u procesu crtanja a posle toga prelazim na kupusanje auta i stavljanja gline,,,,:)nadam se da ce za 2 meseca sve biti gotovo a mozda i ranije ....ko zna mozda se vlasnicima MR2 po svetu svidi novi kit pa bude i nekog biznisa;))) e sad bi zeleo da cujem vase misljenje ipak je sad skoro pola 7 a nisam spavao celu noc pobelele mi oci od crtanja:) znam da cete reci da sam verovatno lud ali jbg :)......mozda sam previse ambiciozni optimista:))))).................. :-[ ::)

Podeli ovaj post

Daj da vidimo crteze!

Pa da divanimo.

P.S. U NS je davno bila jedna MR2 (mislim da je u pitanju bio vlasnik Venecije), koja je imala body kit kao F40. Sta bi posle sa tim autom, pojma ne znam.

Podeli ovaj post

samo cepaj Snakes, kao sto rece ti MOZDA BUDE NEKOG BIZNISA :D

cekamo crteze...

Podeli ovaj post

crteze cu da postavim kad budem siguran da je to to :) a jos uvek sam u fazi velikih izmena:)....necu da zurim zelim bas da bude bruka da promeni dizajn kao sto je to uradio veilside sa FORTUNA body kit zsa rx7 i potpuno izmenio automobil secate se tokio DRIFT:)....hvala vam svima na podrsci:) a znam da ima widebody 2000trd,f40,border,veilside iliti invader kit,jdm za mr2 ali treba nesto mnooogo jace:) ovi su vec jako dugo na sceni i mozda su i dosadili malo:) nista novo se ne desava na tom planu zato mi pala ideja na pamet:))) slike postujem cim se bude kompletan dizajn bar na papiru...:) nasud brate (Ti li si Leepu Nizamuddin Awile?!) translation please:)))

Podeli ovaj post

hahaha joj brate pomeri se s mesta nista ne secem ...:) samo nanosim glinu ,skidam,nanosim,skida,:) dok ne dodjem do zeljenog izgleda....posle toga skidam kalupe...:) pa posle se prave plastike i montiraju na auto:) i idu u distribuciju;) ako bog da:)

Podeli ovaj post