Jump to content
TcS Promo članstvo u klubu Read more... ×
 • TcS Promo
 • Sign in to follow this  
  TcS

  Članovi/Forumaši TcS dobrodošli!

  Recommended Posts

  Poštovani članovi i posetioci foruma,

  Kao što ste već obavešteni, putem email-a i tema na forumu, počeli smo sa radom na novom domenu ( web adresi ) i naš forum je združen sa forumom Toyota Srbije.

  Usled združivanja foruma ( tema, postova, ličnih poruka i članova ) mogu se desiti neke od privremenih poteškoća na koje članovi mogu naići a ogledaju se u nemogućnosti prijave sa svojim korisničkim imenima i lozinkama.
  Uzrok tome je što su imali iste podatke na oba foruma ili deo podataka, problem je privremene prirode i molimo sve one koji naiđu na sličnu neprijatnost da se obrate ovde u temi ili direktno na email admin@toyotaclub.rs kako bi se to u najkraćem roku rešilo i omogućilo članovima nesmetano korišćenje foruma.

  Takodje koristimo priliku da članovima saopštimo da su avatari ( sličice profila ) trenutno sa atačmentima ( prilozima uz poruke ) van funkcije i da se radi na prebacivanju istih, a sami članovi mogu iskoristiti priliku da lično unesu nove avatare i eventualno ih promene.

  Želimo da se izvinimo usled eventualnih neprijatnosti na koje članovi mogu naići i zamoliti za malo strpljenja za rešavanje istih.

   

  Vaš TcS admin. i moderator tim.

  Podeli ovaj post


  Link to post
 • TcS Promo
 • Sign in to follow this  

  ×