Jump to content
Sign in to follow this  
Mr Nebojša

TOYOTA ide na POBEDU nakon gubitka na Le Man-u

Recommended Posts

TOYOTA ide na POBEDU nakon gubitka na Le Man-u

Poslednja runda FIA Svetskog Endurance Championship, od 6 časova Nurburgring, Nemačka će se održati od 22-24 jula.

 

 

gazoo_racing_1.jpg

 

Razočaravajući ishod za sve TOYOTA fanove 24 sata Le Mana u 2016.god., a posebno, srce koje je prestalo da kuca u poslednjim minutima trke za br.5 TOYOTA TS050 HIBRID.

 

"Auto #5 pretrpeo tehnički defekt na konektor na vazdušne linije između turbopunjača i hladnjaka, što je dovelo do gubitka kontrole turbo punjač. Tim je pokušao da izmenite postavke kontrole za vraćanje snage i to nije bilo dovoljno da automobil završi finalni krug. Međutim, ono što je postignut bilo je nedovoljno da se završi krug i izdrži još potrebnih šest minuta. "

Sebastijan Buemi TOYOTA Gazoo Racing: "Glavni cilj ove godine je da budu konkurentni i kada vidite šta smo sve uradili više nego prošle godine i gde smo ove godine, poboljšanje je neverovatno. To me čini veoma uverenim do kraja sezone. Bilo je svima veoma teško ono što se desilo u Le Manu, naravno, ali bar smo bili više nego konkurentni i da rame uz rame možemo da se borimo za pobedu na svim trkama do kraja sezone ".

 

"Mislim da svi u TOYOTA-i u Nemačkoj ulažu napore, kao i svi ljudi iz baze tima, da budemo više nego konkurentni sa ostalima i da ćemo doći do pobede jer nismo uspeli da osvoje još uvek u ovoj sezoni, iako smo vodili Spa i vodili u Le Manu. Siguran sam da će uskoro ići onako kako treba  i nadamo se u Nurburgring će biti naša prva pobeda u ovej sezoni. "

Srećno TOYOTA, zaslužuješ pobedu!

 

gazoo_racing_3.jpg

 

gazoo_racing_2.jpg

 

gazoo_racing_4.jpg

 

gazoo_racing_5.jpg

 

ToyotaGAZOORacingLogo.JPG

 

 

 

 

 

Izvor: toyotaclub.rs

Podeli ovaj post


Link to post
Sign in to follow this  

×