Jump to content
Sign in to follow this  
Mr Nebojša

Track Day na stazi NAVAK // 24.07.2016

Recommended Posts

Track Day na stazi NAVAK

Ako želite da osetite zadovoljstvo vožnje po pravoj pisti i to za upravljačem sopstvenog automobila ili na točkovima sopstvenog motocikla NAVAK – Nacionalna vozačka akademija otvorila je kapije za Vas. Prijavite se i dođite na vrhunsku adrenalisku zabavu, vozite bez ograničenja brzine i opasnosti koje nosi redovan saobraćaj.
 
 
navak_auto1.jpg

 

  Prilikom popunjavanja formulara za prijavu u rubrici Napomena obavezno upišite datum za koji se prijavljujete.  

  Prijave bez datuma neće biti uzete u obzir.
 
Sledeći termin za MOTO TRACK DAY je: nedelja 24.07.2016, od 10.00 do 13.00 i od 14.00 do 17.00 časova*
*posebne pogodnosti možete ostvariti kroz forum zajednice www.bjbikers.com odnosno kroz forum.bjbikers.com
 
Sledeći termin za AUTO TRACK DAY je:
nedelja 24.07.2016, od 17.00 do 18.00 časova**
**prijave i cene za ovaj termin izvan redovne ponude preko sajta www.bud3.net
 
Pravo učešća u Track Day terminu imaju svi sa važećom vozačkom dozvolom i vozačkim stažom dužim od dve godine. Zaštitna oprema i odgovorno ponašanje su obavezni. Naš prioritet je bezbednost pogotvo kada se vozi punim gasom.

Detaljnija pravila koja se odnose na sve učesnike možete pronaći na linku NAVAK Track Day Pravilnik.

 

Dan je podeljen u dva dela. Uplatom iznosa u odgovarajućem delu dana dobijate pristup centru NAVAK tokom celog navedenog termina. U okviru tog vremena imate potpunu slobodu da ulazite na stazu i izlazite sa nje bez ograničenja i kontrole koliko ste proveli u vožnji ili izvezli krugova. Sami organizujete svoje vreme, pauze, ponovne vožnje u skladu sa vašim željama i mogućnostima vašeg vozila. Prekid vožnje obavlja se samo zbog nepoštovanja pravilnika ili intervencije redarske ekipe.

 
 
 
navak_pticija3.jpg
 
 
 
Da biste mogli da koristite stazu morate biti prisutni na bezbednosnom brifingu, odnosno upoznavanju sa pravilima i stazom, koji se organizuje na početku termina (09.30 i 13.30 časova). Izostanak sa brifinga povlači i zabranu pristupa stazi bez obzira na obavljenu uplatu.

 

Tokom navedenog termina svi vozači borave unutar centra NAVAK i koriste njegove površine osim u slučaju tehničke neispravnosti vozila, očiglednog curenja tečnosti iz vozila ili potrebe za popravkom, doradom ili podešavanjem koja se mora obavizi izvan centra NAVAK.

 

Kada Vaša prijava za vožnju postane punovažna bićete pismeno (e-mail) obavešteni u kom terminu možete doći u Centar NAVAK. Kako bi se svima obezbedila mogućnost da voze bez ometanja tempom kojim žele broj vozila koja borave u jednom trenutku na stazi je ograničen na 20.

 
Termini koji postoje u kontakt formi od 13.00 do 13.30 i od 13.30 do 14.00 rezervisani su za interne potrebe centra NAVAK i ne koriste se za javno dostupne vožnje tokom Track Day termina. Osim ukoliko niste primili mejl  sa ličnim pozivom ne možete se prijaviti za vožnju u ovim terminima. Ako ste primili mejl sa ličnim pozivom molimo da prilikom prijavljivanja u rubrici Napomena upišete broj koji je naveden u pozivu.
 
Za detalje cena posetite www.navak.rs
 
U svako navedeno vreme u ovoj tabeli uračunato je 5 minuta za ulazak grupe na stazu i pripremu za vožnju. Da biste mogli da koristite stazu morate biti prisutni na bezbednosnom brifingu, odnosno upoznavanju sa pravilima i stazom, koji se organizuje na početku termina (09.30 i 13.30 časova). Izostanak sa brifinga povlači i zabranu pristupa stazi bez obzira na obavljenu uplatu.
 
 
 
navak_zastave2.jpg
 
 
 
U slučaju nedovoljne popunjenosti termina organizator zadržava pravo da prijavljene vozače premesti u drugi termin vožnje ili pomeri za prvi sledeći zakazani datum. Obaveštenje o eventualnom pomeranju biće blagovremeno upućeno e-mail porukom (u skladu sa podacima iz prijave) najkasnije 48 sati pre Track Day termina.
 
 
 
Izvor: navak.rs

Jel ko zainteresovan da brani boje kluba. :):tcsflogo:

Podeli ovaj post


Link to post
Sign in to follow this  

×