Jump to content
TcS Promo članstvo u klubu Read more... ×
 • TcS Promo
 • Mr Nebojša

  Novi dizajn TcS Foruma i čak 3 različite teme

  Recommended Posts

  Novi dizajn TcS Foruma i čak 3 različite teme

   

   

  elegant.jpg

   

  snapshot_picker.jpg

   

  Od 24-tog juna 2016.god, TOYOTA klub Srbija je dobila nove, za korisnika itekako prilagodive teme. Za sam vizuelni efekat i prijatan boravak vas, članova i korisnika foruma se brinu tri teme, tema za mobilni uređaj, kao i standardni tapa-talk pluging za korisnike foruma sa pametnih telefona i tableta.

   

  "Snapshot" je ovog trenutka postavljena kao default (podrazumevana) tema u kojoj možete odabrati čak 4 background pozadinske slike a u planu je da se wallpaperi vremenom dopunjuju i menjaju a sve zarad prijatnijeg boravka. Na četkicu u gornjem desnom uglu u svakom trenutku možete promeniti pozadinsku fotografiju, jednu od četiri ponuđene, u budućnosti očekujte nove pozadinske fotografije za temu "Snapshot".

   

   

  6.jpg

  7.jpg

  8.jpg

  9.jpg

   

  "Elegant" je druga, potpuno nova tema u kojoj ćete vi, članovi kluba i forumaši birati bilo koju boju iz "pickera" i na taj način personalizovati celokupan forum baš onako kako vi žele da ga vidite. Sve funkcije su jako pregledne, baš tu gde treba da stoje itema je vrlo laka za korišćenje. Pozicija "pickera" se nalazi takođe u gornjem desnom uglu dovoljno je da kliknete na "kanticu" i odaberete željenu boju.

   

  elegant.jpg

   

  picker.jpg

  Podrazumevana tema "IP Board" nije obrisana, već je tu, takođe u listi "Odaberi Temu" u donjem levom uglu Foruma, za one kojima su "Snapshot" i "Elegant" previše i žele prostije korišćenje Foruma. Takođe i "IP Board Mobile" je dostupna u svakom trenutku.

   

  ip_board.jpg

   

   

  Dakle, mislili smo na sve vas, ne samo na vlasnike i vozače Toyota vozila, već i svih ostalih koji nas prate, posećuju i podržavaju u nastojanjima da budemo reper kvaliteta baš kao što je Toyota u svetu automobila. Od skoro, naš TOYOTA klub Srbija forum je preveden na srpski (i dalje se može odabrati Engleski jezik).

   

  Napomena: Ukoliko naiđete na neki deo foruma koji nije preveden dovoljno je da upišete u produžetku ove teme naziv rečenice ili reči/reč i Admin tim će u najkraćem mogućem roku prevesti.

   

   

  TOYOTA klub Srbija vam želi prijatan boravak na stranama TcS-a.

   

   

  :tcssig:

  Podeli ovaj post


  Link to post
 • TcS Promo
 • Kod mene je od danas Elegant tema :)

   

  M9

  Podeli ovaj post


  Link to post

  Evo namešteno! Hvala na uputstvu šta, kako i gde da se namesti. Progledao sam kad sam vratio na staro. Ne ulazim da li je nešto lepše, modernije ili kako već. U ono nisam mogao gledati koliko mi je šareno. Inače zbog posla sam većinu dana uz kompjuter pa mi je ono bol za oči. Ovako je odlično napravljeno, može da namesti svako kako mu odgovara. Svaka čast na ovome!  :twothumbsup:  :thumbcool:

  Podeli ovaj post


  Link to post

  @matori

  Sa Elegant temom možeš podesiti boje baš kako ti za oči odgovara. Dakle, ta tema daleko je bolja od stare IP Board teme. ;)

  Podeli ovaj post


  Link to post

  Hvala Nebojša, ali IP Board mi odmara oči. Hvala puno još jednom na uputstvu, meni lično je spas!  :twothumbsup:

  Podeli ovaj post


  Link to post

  I meni nekako najvise odgovara IP.Board :) 

  Podeli ovaj post


  Link to post

  Sve ovo je napravljeno da VI odaberete šta vam je najlepše i najpogodnije i upravo to da koristite. TcS neće stati, pobojšanja će biti kontinuirana baš kao KAIZEN savršena Toyotina proizvodnja, :D

  Podeli ovaj post


  Link to post

   TcS neće stati, pobojšanja će biti kontinuirana baš kao KAIZEN savršena Toyotina proizvodnja, :D

  :thumbcool:  :clap:  :twothumbsup:  :tcsflogo:

  Podeli ovaj post


  Link to post

  ×