Jump to content
Vilenjak

Corolla Verso 1.6 benzin vs Corolla verso 1.8 benzin

Recommended Posts

Kao sto sam naziv kaze voleo bi da mi se jave ljudi koji poseduju ili su posedovali jedan od ova dva bezin motora i da mi kazu svoje utiske i bitne razlike izmedju gore pomenuta dva modela auta. Hvala drugari

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Podeli ovaj post

Jel moguce da nema porodicnih ljudi koji poseduju neki od modela da mi kaze  razliku izmedju njih??

Podeli ovaj post

Da neko zna i ima pomenute modele napisao bi nesto, u principu ti automobili se razlikuju od obicnih modela samo po karoseriji, po mehanici ne. 1.6 vvt-i je dobro poznat, 1.8 je manje zastupljen, isao je u sedana za usa trziste, ne znam da li je to isti motor koji je isao u celicu. A koja je poenta pitanja? Razlika u snazi je ocigledna, logicno da 1.8 bolje nosi tu karoseriju.....ne znam sta konkretno hoces da znas?

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Podeli ovaj post

Da li je  isti motor? da li je jedina razlika jedna jedina sto je motor jedan 1600 a drugi 1800  kubika?

Podeli ovaj post

Relativno su retke corolle verso te generacije koja te interesuje. Sledeći model je dosta zastupljeniji kod nas. 

Podeli ovaj post

Jbg budzet mi je do 6000e a treba mi porodican auto jer na srecu moju devojka mi trudna i vec  mi najavila da hoce jos dece a ni ovo nije rodila  tako da sa Aurisa i Corolle prinudjen sam na Verso  da idem . 

Podeli ovaj post

Za te pare možeš da kupiš corollu verso 2004-2009. 1.6 motor je dosta redak kod tog modela i previše je slab za njenu težinu karoserije. Moj ti je predlog 1.8vvt-i ili 2.0 d4d. Moja najbolja drugarica vozi corollu verso 1.8 vvt-i 2006 već pet godina i prezadovoljna je sa autom. Nebrojena puta sam se vozio u tim kolima i stvarno oduševljava koliko ima prostora. Imaš verziju i sa 7 sedišta , gde zadnji red sedišta po potrebi može da se ukloni . Taj motor se ugrađivao i u Avensis druge generacije. 

Podeli ovaj post

Izmedju 1.6 i 1.8 za versoa definitivno 1.8

E sad, da li 1.8 benz ili 2.0 d4d to ti odlyci. Ja sam probao jedan corolla verso 1.8 benz u Nisu, solidno je isao ali mi se 2.0 d4d cini boljim. Medjutim i skuplji su.

Sto se tice planiranja porodice, lepo je to cuti, ali kao neko ko vec vozi jednog bebca mogu ti reci da ce ti i korola biti sasvim dovoljna bar za dvoje/troje dece dok su mali. Za kasnije, tipa 5+ godina je vec pitanje. To znaci ds u prvih par godina bi vam i klasican putnicki auto "vrsio posao" a do tada imate vremena da pazarite i novije Versoa.

Da me ne shvatis pogresno, samo iznosim svoje misljenje

Podeli ovaj post

+1, osim toga za te pare je nemoguca misija da se nadje auto sa ispod 100k km osim ako ne ubedis sebe da nije vracena kilometraza. To je tip automobila koji se kupuje ne za grad vec za putovanja, a tu se nabije km ocas posla.

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Podeli ovaj post

Nije me privuko pogotovo zbog kilometraze

Šta fali kilometraži?

Inače moje mišljenje je da je za dvoje + malo dete taj auto preveliki. Ima moj tast versa '09 godište pa se povremeno družim sa tim autom.

• Upvote 1

Podeli ovaj post

Skipper posto cu posle jednog deteta odma da pravim drugo ubro za 3 godine imacu  dvoje..  Misaona imenica je naci auto ispod 100 k  moje  misljenje..auta sa oglasa su 90 posto uvoz i vracena kilometraza.. Moje plan B je korola ili auris ali vec ako kupujem sto  da mi ne bude u opciji i verso Corola. Ovo je prvi auto da sam kupujem za svoje pare tako da mi je frka malo. Inace vozim golf 4 na divljaka ima 8 godina 

Podeli ovaj post

Skipper posto cu posle jednog deteta odma da pravim drugo ubro za 3 godine imacu dvoje..

Cak i tada je korola sasvim dobra opcija :) tj i tada ce versoda bude veliki auto :)

A i dalje ostaje ono da je to auto za putovanja, ne za grad ;)

A da je dobar, dobar je. Meni sluzi i kao mala ostava posto u stanu kod keve nemamo ostavu :)

Podeli ovaj post