mahatma 340 Napisano Oktobar 2, 2016 (edited) Po preporuci Miloša, evo da otvorim temu. Ćeletu su možda otišle Bosch cr dizne na c5 hdi, a pošto su dizne zajednička muka, hajde da vidimo različita iskustva. Našao sam neki servis u Zemunu u kumanovskoj ulici. Dijagnostika dizne je 10e po komadu, pa se tek nakon toga zna dalje šta će biti. Ako imate neki servis za preporuku, recite.. P.s. ako ima neko bolje mesto za temu, slobodno je prebacite Izmenjeno Oktobar 2, 2016 od mahatma Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 2, 2016 Pravo mesto je za temu, a i tematika će biti veoma korisna za ostale. Odlična tema. Podeli ovaj post Link to post
MikSa 394 Napisano Oktobar 2, 2016 evo jedan predlog i od mene..BG Diesel nekada bili u Dobropoljskoj a sad su u Visnjickoj 57/ http://www.ibtrade.co.rs/servis/servis.html Podeli ovaj post Link to post
NenadRAV4 163 Napisano Oktobar 3, 2016 (edited) Sto se tice denso dizni (koje su inace na skoro svim toyota dizelima) od skora je u ponudi i opcija da se kupe reparirane od strane denso europe sa dve godine garancije za oko 250e po komadu. Skupo jeste, ali u poredjenju sa oko 400e koliko kostaju nove novcijate to je dosta jeftinije. To ide po pricipu da treba da se donesu stare dizne+novac i dobijaju se reparirane. Druga opcija je reparacija u nekim drugim servisima po ceni od oko 150e komad, samo kod njih se stavljaju delovi Italijanske proizvodnje. E sad, to bi sve bilo ok da zapravo ti delovi nisu kineski. Nije preterano lose, to su delovi proizvedeni za Italijansku kompaniju i ta kompanija stoji iza toga, ali opet sta znam... Garancija u ovom slucaju je 6 meseci. Treca opcija je Hrvatski Puric, taj servis je ovlascen od strane denso europe, jeftiniji su oko 30e po dizni nego ova opcija u toyoti. E sad, tu mozda postoji caka da se izvuce jos 20% jeftinije Inace ovaj servis itb sto je Miska pomenuo je nekad bio ovlasceni serviser i distributer za denso program, tako da trebalo bi da znaju znanje, samo kad sam ja zvao pocetkom godine denso dizne nisu radili nego su samo nudili nove. Inace ispitivanje je kod njih papreno skupo. Izmenjeno Oktobar 3, 2016 od NenadRAV4 Podeli ovaj post Link to post
frank 319 Napisano Oktobar 6, 2016 (edited) Ima u zemunu "dmitrović". Adresa je ratarski put(ne znam br) Drugar mehanicar saradjuje sa njima i zadovoljan je,veoma su profesionalni. Dijagnostika dizni kosta 1000din po komadu a reparacija je 120e. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Izmenjeno Oktobar 6, 2016 od frank Podeli ovaj post Link to post