Jump to content
Vedo

Mazda MX-5 1.6 (NB)

Recommended Posts

Bez brige matori, bit će prilike!  :)

Izmenjeno od Vedo
  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

he he, pre par dana prolazim pored kutine kada sam dolazio, doduse bilo 4 ujutru, prelepa miata, kad tad bice mi u garazi  ;)

ne igraj se sa soferkom, mozes da napravis problem, pisao sam ti vec. jel ima sanse da nadjes polovnu soferku negde i lepo zamenis ?

  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

Mogu je zamijenit novom ili kemijat s osiguranjem, razbijat pa dobit drugu. Nekako mi se druga opcija i ne radi, kada se uzme u obzir koliko je nova...  :)

 

Čak mi je i limar rekao da je sve super, sve 5, ali da je ta šajba kao šakom u oko...  :lol:

Izmenjeno od Vedo

Podeli ovaj post


Link to post

S obzirom da je sezona gotova, prebacio sam se na poslove u malo toplijem okruženju...:)

 

Složen je prijelaz s Mazdinog dijagnostičkog porta na OBDII. Prijelaz je kupljen na Ebayu, ali je zahtjevao modifikaciju u vidu zamjene nekoliko žica unutar prijelaza tako da je sve razrezano, prelemljeno i ponovno slijepljeno. Šteta je što se dijagnostički port nalazi unutar motornog prostora, ali i tome se može doskočit kupovinom samo OBDII porta, montirat ga u kabini i povući jednu žicu iz dijagnostičkog porta (K line) i uzeti plus i masu iz snopa žica ispod volana. Ovo će mi za sada služit poglavito kao dijagnostika, ali možda kasnije složim i izvedbu u kabini kako bi dobio još podataka za vrijeme vožnje.

 

http://i63.tinypic.com/282qq69.jpg

  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

Bas neko vreme mi padne na pamet , hteo da pitam kako te sluzi Mijatica? Jel se vozas, jesi sta radio, jesi zadovoljan?

Podeli ovaj post


Link to post

Radi besprijekorno, da pokucam u drvo. U zadnje vrijeme sam se više vozio, a manje radio. Zadnje što sam riješio su one limarijske sitnice, naručio sam navlake za sjedala (crveno-crna PU koža) tako da čekam da mi to dođe. Trebao bih promijenit ulje i filter, ali vjerojatno ću to odgodit za proljeće jer ionako ide loše vrijeme tako da to nije sada prioritet. Na proljeće moram riješit nekako vjetrobransko staklo i one ogrebotine, to je u biti to od krupnijih stvari... :)

 

Apsolutno zadovoljan autom, uvijek ju je zadovoljstvo vozit...:)

Izmenjeno od Vedo
  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

Bit će još fotki kroz vrijeme. Više sam pobornik da auto ostane u tvorničkom obliku tako da pokušavam malo doradit sitnice. Najbitnije mi je da je auto u mehaničkom i limarijskom smislu besprijekoran.

Izmenjeno od Vedo
  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

×