Jump to content
Sign in to follow this  
TcS

TcS VIP i Online Članstvo

Recommended Posts

Kako se TcS stalno trudi da izađe u susret svojim članovima i konstantno osluškujemo potrebe svih vas realizovali smo par ideja i predloga koje smo dobili.

 

Nakon poslednjih izmena i radova na forumu, TcS sa ponosom može da se pohvali najnovijim unapređenjima koja je obezbedio zarad svojih članova i simpatizera.

 

Naime, reč je o par stvari, koje ćemo vam približiti u sledećih nekoliko rečenica.

 

Najbitnija novina je uvođenje "online članstva", opcija koja svim novim posetiocima foruma nudi opciju da prilikom otvaranja naloga odaberu i neki vid članarine u klubu i samim tim im uštedi vreme i trud za kasnije učlanjenje. Jasno je navedeno da za učešće na forumu nije potrebna članarina, to je samo opcija.

 

1.PNG

 

3.PNG

 

Takođe ova opcija sa sobom donosi i to da već postojeći članovi foruma mogu brzo i lako da odaberu vid članstva, popune potrebne podatke i prate jednostavna upustva za dobijanje punopravnog članstva u klubu. Automatizam sam preuzima sve korake onda kada se potvrde i verifikuju svi potrebni elementi i član dobija sve privilegije.

 

Sve svoje aktivnosti vezane za odabrane članarine korisnici mogu pratiti u okviru svog korisničkog panela.

Tu se mogu obnoviti članarine kada dobijete obaveštenje o isteku, otkazati eventualno neku članarinu ukoliko ste pogrešili pri odabiru, a pre plaćanja, imati uvid u fakture plaćanja i još mnogo toga.

 

2.PNG

 

Već postojeći članovi kluba, sa aktivnim članarinama nemaju potrebe da vrše odabir članstva sve dok im važeća članarina ne istekne, nakon toga biće obavešteni i moćii će da odaberu željeni vid članstva i popune potrebne informacije.

 

Druga po redu novina je da od sada članovi, koji su već ili nameravaju da uplate članarinu u trajanju od 3 ili 5 godina, imaju mogućnost nadogradnje svog vida pretplate u VIP paket.

Ova opcija je po mnogo čemu specifična i sa sobom nosi pregršt privilegija.

Da napomenemo da je VIP status i njegova pretplata jednoročna, dakle plaća se samo jednom i važi sve dokle važi i vid odabranog članstva u klubu za koji je vezana. Onda kada istekne članarina i ona prestaje da važi, ali kada se članarina obnovi ona automatski stupa na snagu bez nadoknade.

 

VIP članovi imaju poseban dizajn članske kartice sa upečatljivim zlatnim izgledom i imaju sledeće pogodnosti i beneficije:

• Popust od 20% za kupovinu u TcS Shop-u

• Prostor za priloge poruka od 500mb, umesto 200mb koliko imaju standardni članovi kluba

• Mogućnost izmene sadržaja poruke u roku od 60 minuta

• Slanje priloga u okviru privatnih poruka

• Uređivanje interfejsa korisničkog profila

• Bez limita prilikom objave oglasa

• Povećan kapacitet sandučeta za private poruke na 500 konverzacija, naspram 100 za standard članove

• Limit od 200mb za pojedinačne fajlove naspram 50mb za standrardne članove

• Dimenzije avatara 200x200px I 150kb

• Mogućnost poziva za test novih vozila

• Učestvovanje na eventima bezbedne vožnje

 

tcs_vip.jpg

 

Takođe još jedna novina je uvođenje online baze članova, čija primarna uloga je da TcS saradnici kod kojih članovi ostvaruju popuste imaju uvid i potvrde članstvo klijenata. Članska karta će biti važeća samo uz neki drugi zvanični dokument sa slikom koji potvrđuje identitet člana koji ostvaruje popust. Ovim unapređenjem štitimo naše dugogodišnje i verne članove od eventualnih zloupotreba, ali isto tako i jačamo saradnju sa postojećima saradnicima i otvaramo mogućnosti za proširenje i na druge potencijalne saradnike.

 

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post
Sign in to follow this  

×