Jump to content

Recommended Posts

Da se malo pohvalim. juče sam vozio Alfu GT 2005. god. 2.0 , 16v. Prelep auto. Ko može da pogodi gde sam je vozio? 

Podeli ovaj post


Link to post

Netačno :P Jel ima neko neku bolju ideju. U pitanju je Alfa Gt 2.0 16v :)

Podeli ovaj post


Link to post

pa mogao si bilo gde da je vozis, kod nas, u hrvatskoj, madjarskoj, austriji.... :)  ajd pogodi sta sam juce rucao   :lol:  :lol:  :lol:

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Aaaaa Mićo , sad si me razočarao. Ja sam mislio da si veći poznavalac auta :);) 

Podeli ovaj post


Link to post

Ko pogodi ima veliku čokoladu sa lešnicima :) :) :) 

Podeli ovaj post


Link to post

 Ko može da pogodi gde sam je vozio

znam auto ali iskreno nemam ideju gde si je vozio  :viber14:

Podeli ovaj post


Link to post

Milorade bekrijo, vidim da te strpljenje izdaje pa ću otkriti tajnu. Gde ćeš voziti Alfu nego kod majstora :) :) :);) . Prelepa je , al svaka ide kod majstora hahaha. Kolega s posla došao iz NS i u Šidu mu stala. Poznajem čoveka koji ima veliki servis pa ajd da mu oteram da pogleda. Nešto mu ronda ispod haube pa se boji nazad za novi sad. Radio ful generalnu u decembru, sve, al bukvalno sve izmenjano. Kad mi je pokazao račun , ja seo na dupe, reko, mogao si extra Yare kupiti samo za tu generalnu i da se vozaš do mile volje. Dijagnoza, 3 000 km posle generalne se rasuo španer zupčastog remena. Remen već počeo da se razlistava. Katastrofa.Sva sreća da smo proverili inače sve jovo nanovo. 

Podeli ovaj post


Link to post

Ha, ha, e lud si @@matori ostadosmo svi bez cokolade jbga, alfu da japanci prave kupio bi i nikad je ne bi prodao eno na onom placu gde sam fiću udomio gazda placa prodaje breru, nudio mi u zamenu pa da mu doplatim ali jok ja, taj auto je ludilo, prelep, fantasticno uradjen, ide nenormalno dobro, a tek zvuk tog dizela, neverovatno sta vredi kad ti je majstor najbolji prijatelj i kad ti je na budzetu

 

 

Послато са SM-J500FN

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Jest' vala. Linija uh, prvo sam je obidso dva kruga da se nagledam. Kad sam seo obgrlile me one kadice, oni okrugli satovi zasijali, a motor tako lepo sportski zvuci da je to bezobrazno. Kao sportski motor kad mislis da cas voziti polako, krenes pocnes slusati zvuk i pogledas na cajger i onda vidis da si vec presao brojku 200 :). Znaju talijani da usminkaju tu im skidam kapu. Drga strans price je kad smo skinuli spaner on se iskrivio. Sraf koji ga drzi u centru je debljine kao oni koje utiplam u zid dnevne sobe da obesim sliku. E te stvari me kod njih, blago bi bilo reci, nerviraju. Radio covek komplet motor na 170k km, pljuno preko 2000€ i sad se boji krenuti s njim na put od 200 km.

Podeli ovaj post


Link to post

Pa italija, centar sveta za modu i dizajn druga stvar je fenomen, opste poznati automobili na dnu lestvice po kvalitetu se dobro prodaju i nalaze kupce, izgleda da su ljudi opcinjeni izgledom i svesno kupuju djubre od kola za koja znaju da ce da se kvare. Osim toga alfa ima tradiciju dugu 100 godina i zaista legendarne modele kojima je postavila standarde po pitanju dizajna, to se ne moze osporiti, isto kao da ni ono " ne zivi se od stare slave" ne pije vodu

 

Послато са SM-J500FN

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Znaš šta je. Burazer vodio ženu u kupovinu auta za nju. Obilazili auto kuće i ona jednom kaže to je to, taj je sladak i kupiše taj :). Jbg, ko kupuje nov auto zna da će ga služiti dok je garantnog roka. posle ga proda pa kupi nov i tako u krug. što se polovnjaka tiče, tu su slabiji. Imao sam Fiat Uno i bio prezadovoljan njime. Da nisam kupio Yare , kupio bi Punto. Punto je za mene bolji i od Klia, Pežoa 206, Korse i još mora drugih auta u toj klasi. Alfa je ukakala malo sa kvalitetom. Još od početka 80-tih stavljaju taj sistem ogibljenja koji odlazi redovno , a skup, stalno se kvare sitnice, podizači prozora, kvake, elektronika,... Opet ko je kupi novu, imaće  stvarno lep i atraktivan auto koji stvarno lepo ide i trajače koliko i garancija. Da se razumemo, pričam o benzincima, dizeli su odavno na puno višem nivou, ali nisu moj fah ;) .

Izmenjeno od matori
  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

 

 

Punto je za mene bolji i od Klia, Pežoa 206, Korse i još mora drugih auta u toj klasi.

Za clio se ne slazem da je losiji od punta, rs mi je tiha patnja zapravo svi ti mali su im bolji nego klasa iznad, laguna je krs, fiat bravo isto, pežo 206-207 se pokazao kao ok dok je corsa bolja od astre.

 

Послато са SM-J500FN

  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

Predstavljeno novo Yare

http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2017&mm=02&nav_id=1228030

Redizajn redizajna .

Spolja mi se na prvi pogled ne svidja. Dok mi se promena motorizacije svidja. Unutrašnjost ništa posebno u odnosu na prošlu generaciju. Sve se kopira u odnosu na veću braću. A, mislim da su trebali da budu jedinstveni i maštovitiji. Kao što se razlikovala i do sad instrument tabla, nisu trebali da kopiraju od CH-R ili Corolle.

Izmenjeno od pex77

Podeli ovaj post


Link to post

Video sam . Sve ružnije izgleda , Na žalost 

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

11s do 100. Novi motor?! Ts ide 9 :D

Ubiše euro norme i utrkivanje za decilitrom potrošnje..

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Umesto da su se razigrali i naoštrili malo linije i dizajn, oni ga zatupili napred, a pozadi su nakačili štopaljke za dva broja veći auto!!! Unutrašnjost su trebali da razigraju veselije, a instrument tablu da urade u full digital formatu, jednu 10 inča tabletu ispred ili još bolje u sredinu i sve na njoj da bude od podataka, navigacije, muzike. Samo klima da bude posebno, a i to da urade u nekom fazonu. Još kad bi me poslušali, gde bi im kraj bio !

Ali, verovatno nije moglo bolje od ovog jer ovo se vodi kao redizajn .

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Ali zato nissan ...

 

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Podeli ovaj post


Link to post

Mislim da ovo treba shvatit samo kao blagi redizajn postojećeg modela, ne novi Yaris. U tom svijetlu, promjene su u biti minimalne u unutrašnjosti, nešto izraženije na vanjštini. Meni ne izgleda lošije od postojećeg modela, u prijevodu sasvim solidno. Treba isto tako imat na umu što se ubrzanja tiče da je Yaris III teži od Yarisa I, pitanje je isto tako kako je mijenjač proračunat. Možda su razmišljali da će ionako doći nova sport verzija s preko 200KS pa nema razloga izvlačit neke ekstra performanse iz 1.5 modela.

Podeli ovaj post


Link to post
Gost
This topic is now closed to further replies.

×