Jump to content

Recommended Posts

Poštovani članovi Toyota kluba Srbija,

 

Molimo vas da odvojite malo vremena i pročitate ovo izuzetno važno saopštenje.

Naime, od skoro, kako ste obavešteni putem foruma, TcS je uveo opciju "Online članstvo" koja osim što svim budućim a isto tako i već postojećim članovima omogućava uplatu članarine na mnogo jednostavniji i brži način donosi i niz drugih olakšica, ali isto tako i našim partnerima uvid u listu članova prilikom ostvarivanja popusta i pogodnosi.

 

Veoma je bitno, da svi članovi, koji imaju aktivnu članarinu prođu kroz ovaj proces, osim naravno onih koji su to već odradili, njih sistem već ima u bazi i nije neophodan ovaj korak.

 

Zbog čega je ovo od izuzetnog značaja? Na ovaj način se objedinjuje baza podataka, sve informacije o članovima ( koje se strogo čuvaju ) i olakšavaju uplate i obnove članarine, štite članove od eventualne zloupotrebe članskih kartica ali isto tako i naši partneri na upit baze imaju informaciju da li je neko ko se predstavlja kao punopravni član to i zaista. Podatke koje naupit mogu dobiti naši partneri su samo oni podaci koji se nalaze na članskoj kartici.

 

Ukoliko članovi koji su već platili članarinu ne obave ovaj korak, baza podataka neće sadržati njihove informacije o članstvu potrebne da prilikom provere članstva od strane TcS partnera dokažu  validnost. Samim tim neće biti u mogućnosti da ostvare popuste i pogodnosti koje su obezbeđene za punopravne članove kluba.

 

Detaljno video upustvo se nalazi na video snimku ispod i veoma brzo i jednostavno već postojeći članovi kluba mogu odraditi verifikaciju, ali i svi članovi foruma koji žele da uplate članarinu na isti način to mogu da obave.

VAŽNO: Obavezno je uneti ispravne i tačne podatke kao što su ime, prezime, broj članske karte (četvorocifreni broj kako piše na TcS kartici),...

 

 

 

NAPOMENA: Članovi kluba kojima je članarina aktivna nisu u obavezi da nakon odabira načina plaćanja vrše bilo kakve naknadne uplate na ime članarine, vi ste to već obavili, ovo je samo verifikacija, sistem će sam prepoznati vaše korisničko ime i označiti kao plaćenu članarinu. Takođe da napomenemo da datumi aktivnih članarina ostaju nepromenjeni.

 

Novi članovi  postaju punopravni onog trenutka kada sistem verifikuje uplatu, što zavisi od načina plaćanja koji korisnik odabere ali i prenosa novca i ekspeditivnosti banke.

Kada članovi, postojeći i budući, postanu deo ovog sistema u okviru svog naloga dobijaju dodatnu opciju "Korisnička zona" (kao što je prikazano na video snimku) u kojoj mogu pratiti svoje fakture, kupovine, datume isteka, dobijati obaveštenja a isto tako sistem će po automatizmu blagovremeno obaveštavati članove o izmirenju obaveza, tako da više nema bojazni da ćete usled previše obaveza zaboraviti na to i eventualno izgubiti pravo na ostvarivanje popusta kod nekog od partnera sa kojima TcS ima saradnju.

Ispod se nalazi lista članova koji treba da prođu kroz sistem verifikacije, što nije ograničenje i za druge članove da obnove članarinu ako im je istekla ili za nove članove koji žele da postanu punopravni korisnici TcS beneficija.

@@mahatma @@Mića @@Gagi LexIS @@mitar_bgd @@edi @@Truly @@Molder72 @@simela @@GoForit @@Peca @novakno1 @mare.gyk @Liftman @Bauk011 @bomwollen @markobg @Dusan @tarantino @stevara @Juzercz @baki67 @Skipper @IgorRAV4 @ikapoz @crayons @Toyota_M @zeljkop @MikSa @pex77 @gazela341 @remaa
 

 

  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

Napomenuo bih da kada se nađete u delu koja je slična TcS pristupnici (popunjavanje Vaših podataka), popunite je i idite do kraja, u protivnom niste izvršili verifikaciju. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, pogledajte video snimak iznad Online članstvo i nadogradnja TcS naloga.

TcS pristupnica je ukinuta, tako da svi trenutni i budući članovi jednostavno moraju proći do kraja čitav proces "Online Članstvo" kako bi uspešno verifikovali svoje naloge.

 

Hvala članovima koji su do sada izvršili verifikaciju.

Podeli ovaj post


Link to post

Imam jedno pitanje. Moja članarina važi do aprila 2017. godine. Da li je potrebno da izvršim sada verifikaciju i uplatu članarine ili da čekam april?

Pozdrav,

Podeli ovaj post


Link to post

@Molder72

Koliko vidim, verifacija ti je uspešno završena i članarina ti je aktivna do 30. Aprila 2017.

Pre isteka članstva sistem će te sam obavestiti i na tebi je samo da obnoviš članarinu.

Nova člansta kartica kao i TcS promo ti stužu na adresu koju si ostaio prilikom verifikacije svog naloga.

Dakle, potpuno smo automatizovani, sistem sve sam radi i na ovaj način smo sveli mogućnost greške na minimum.

 

Hvala na verifikaciji. ;)

Podeli ovaj post


Link to post

Hoće lista da se ažurira kako se budu verifikovali članovi? Stoji ista lista, a verifikovao (barem mislim da jesam) sam se.

Podeli ovaj post


Link to post

Poštovani, jedno pitanje samo, da li bi mogli da nam prosledite link prema listi koju vi vidite? Hvala najlepše.

Podeli ovaj post


Link to post

Aha, o tome se radi :)

Imena koja stoje ispod tog posta nisu nikakva lista zapravo, već opcija foruma da kada spomenemo nekoga na forumu da mu stigne obaveštenje, kao što svi već znate, oni su uneti kako ne bi propustili slučajno temu.

Lista članova, ona prava lista članova koji su punopravni je sakrivena ( kao na baš jedan od Vaših predloga u okviru dela foruma za TcS članove ) zbog sigurnosnih razloga. Uvid u nju imaju samo administratori i ona će postojati još neko vreme dok svi ne prođu verifikaciju, nakon toga ona više nema svrhe, jer cela poenta uvođenja online članstva je da se smanji mogućnost zloupotrebe ali i posao koji su svi u TcS timu imali oko svega toga.

Uvid u članstvo i da li je neko punopravni član ili ne, partneri sa kojima TcS ima popust, će moći da provere preko posebnog dela sajta, napravljenog samo za njih i svako će imati jedinstveno korisničko ime i lozinku.

Dakle mogućnost zloupotrebe se svodi skoro na nulu.

A svi koji su verifikovali svoj nalog u okviru svog profila na forumu imaće status "TcS Član".

 

Podeli ovaj post


Link to post

Ok. Sad mislim da znam o čemu se radi. Hvala još jednom na brzom odgovoru.

Izmenjeno od pex77

Podeli ovaj post


Link to post

meni je vazeca clanska karta do 9.2017. ovo mi uopste nije jasno 

Podeli ovaj post


Link to post

Poštovani,

Sve važeće članske karte su nepromenjene i važe do datuma koji je ispisan na njima. Ovo je proces koji se mora odraditi kako bi bili evidentirani u bazi podataka kojoj će svi TcS saradnici, sadašnji i budući imati pristup, a koja je ujedno i vezana za forum pa ceo sistem odatle generiše i dodeljuje statuse i privilegije članovima u korišćenju svih funkcija.
 

Potrebno je da samo odvojite par minuta vremena, pogledate video sa upustvom i ceo proces koji se sastoji od tri koraka prođete sa svojim nalogom.

Članovi koju su to već obavili mogu potvrditi da je proces više nego jednostavan.

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Bezuspešno pokušavam da se ulogujem u "korisničku zonu", molim za dalje sugestije. Hvala.

Podeli ovaj post


Link to post

@GoForit

Taj deo je za TcS članove. Potrebno je da prođeš Online Članstvo (to si odradio) a potom izvršiš uplatu članarine odnosno paketa koji si odabrao krajem marta (tada ti ističe članarina).

Podeli ovaj post


Link to post

Ne znam koliko sam uspešno prošao kroz sistem, nemam nikavih potvrda u tom smislu?

Podeli ovaj post


Link to post

@GoForit

Sve si prošao odlično, koliko vidim 2x. :)

Članarina ti važi do 31.03.2017 nakon čega je potrebna obnova članstva i uplata istog ili nekog drugog paketa po tvom izboru.

Podeli ovaj post


Link to post

@GoForit

Taj deo je za TcS članove. Potrebno je da prođeš Online Članstvo (to si odradio) a potom izvršiš uplatu članarine odnosno paketa koji si odabrao. Hvala

Kao da kupujes-placas a u stvari ne placas, meni dva maila stigla.

 

Послато са SM-J500FN

Podeli ovaj post


Link to post

@Mića

Pa profesionalnije i ozbiljnije nego pre, zar ne. ;)

@GoForit

Da li sada lagano ulazi u Korisničku Zonu?

Podeli ovaj post


Link to post

Poštovani, onog trenutka kada završite proces učlanjenja, tj kada se odrade sva tri potrebna koraka, dobijate obaveštenje da ste uspešno izvršili proceduru članstva i instrukcije za plaćanje, kao na primeru ispod

2.JPG

To je sasvim dovoljno za postojeće članove koji se samo verifikuju.

Podeli ovaj post


Link to post

Poštovani, onog trenutka kada je Vaš nalog verifikovan i kada kliknete na "Korisnička zona" koji se nalazi  na mestu 4.JPG otvara se nova stranica kao na slici ispod.


3.JPG

 

Na temu "Važno obaveštenje za članove kluba" jedino vode linkovi iz obaveštenja u gornjem delu foruma, zeleni prozor.

Ukoliko je drugačije, onda predlažem da zatvorite sve prozore u svom internet pregledaču koji su za naš forum, obrišete keš memoriju pregledača kao i kukije.

Podeli ovaj post


Link to post

Molimo članove koji popunjavaju verifikaciju, kao i one koji obnavljaju članarinu, broj članske kartice nemojte da izostavljate, to je zapravo jedan od ključnih ( ako ne i najbitniji ) faktora za verifikaciju.

Članovi koji su do sada, u bilo kom trenutku bili punopravni članovi, imaju isti broj članske karte, on je jedinstven i ne menja se, pa čak i da prestane članstvo u klubu, niko više ne može dobiti taj broj.

Dakle ne morate izostavljati taj podatak uz obrazloženje ne znam koji ću broj dobiti kad obnovim članarinu.

Hvala.

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Želimo pre svega da se zahvalimo svim članovima koju su obavili verifikacije svojih naloga i da skrenemo pažnju onima koju to još nisu uradili da obave tu proceduru što je pre moguće kako bi izbegli nepoželjne komplikacije usled eventualne nemogućnosti ostvarivanja svih beneficija članstva u TcS-u.

Molimo sledeće članove koji nisu još se verifikovali da odrade verifikaciju naloga: @@Gagi LexIS @edi  @Peca  @mare.gyk  @@Bauk011 @@bomwollen @markobg  @stevara  @@IgorRAV4 @@ikapoz @crayons @Toyota_M @zeljkop  @gazela341 @remaa

Hvala.

 

Vaš TcS tim.

Podeli ovaj post


Link to post

pozz ljudi.

 

imam pitanje da li znate da li ste dobili uplatu koju je juce pustila telenor banka? Na uplatnici pise Nemanja Veskovic 

 

hvala :)

Podeli ovaj post


Link to post

Poštovani, sistem koji komunicira sa bankom vrši proveru dva puta u toku 24h u ponoć i u podne, pošto noćas nije bilo nikakve izmene a uplatili ste, onda očekujemo da banka danas u 12 časova izda potvrdu koju će sistem verifikovati i odraditi ceo proces.

Hvala na strpljenju.

Podeli ovaj post


Link to post

aha. ajde da sacekamo onda jos malo.

mada je zanimljivo da nema jos uplate obzirom da je meni notifikacija da je banka prosledila novac, stigla jos juce ujutru ;)

btw, sad gledam spisak transakcija, hoce li da bude problem sto u imenu pise latinicno ć na kraju prezimena (a ja sam prilikom prijave pisao c) ?

Podeli ovaj post


Link to post

×