Jump to content
Sign in to follow this  
TcS

TcS Biblioteka - Stručna literatura za članove

Recommended Posts

Svi punopravni članovi TcS-a su upoznati sa "TcS Bibliotekom" i njenim beneficijama a za one koji su propustili ovu novinu kratko objašnjenje.

 

Reč je o biblioteci stručne literature, servisne dokumentacije, "uradi sam" projekata, kao i svih drugih koristnih informacija, koje se nalaze u elektronskoj formi i dostupne su za sve punopravne članove Toyota kluba Srbije.

Kako bi smo svojim članovima pružili najbolje moguće ovaj deo portala je dobio značajne modifikacije i unapređenja, pa je sada potpuno integrisan i automatizovan sistem, koji omogućava članovima direktno preuzimanje fajlova na sve vrste uređaja, kao i njihovo isčitavanje. Svi fajlovi su na našem serveru i direktno kontrolisani od sistema za "Online članstvo" u saradnji sa upravljačkim delom foruma za korisnike. Rezultat toga je dostupnost kompletne literature na svega par klikova, bolja organizacija fajlova i povezivanje sa korisničkim nalozima članova.

 

Kako sada izgleda ova stranica možete videti na primerima:

TcS Biblioteka   TOYOTA club Serbia.png Corolla 1997   TOYOTA club Serbia.png Naša Toyota No2.pdf   TOYOTA club Serbia.png

 

Odeljak "TcS Bibliteka" ćete naći u glavnom meni-u foruma ili u gornjem meni-u na početnoj strani portala.

 

Sve one korisnike, posetioce i članove foruma koji ovu opciju ne vide a želeli bi da imaju pristup, želimo da još jednom podsetimo da ovu opciju mogu dobiti kao i mnoge druge beneficije koje članstvo u TcS-u nosi sa sobom, dovoljno je da na sledećem linku pogledaju kako da postanu punopravni članovi kluba i prate i izvrše upustvo za dobijanje članstva.

Kako postati TcS član.

 

Vremenom će se fond literature povećavati i biti opširniji u cilju da našim članovima obezbedimo što je više moguće informacija o modelima Toyota familije.

 

Vaš TcS tim.

Podeli ovaj post


Link to post
Sign in to follow this  

×