pex77 555 Napisano Mart 19, 2017 (edited) Došao je i taj dan da se kupi još jedna Toyota . Više utisaka i pisanih reči kasnije u toku večeri. Sad malo slavimo. Izmenjeno Mart 19, 2017 od pex77 6 Podeli ovaj post Link to post
Guslar 63 Napisano Mart 19, 2017 Čestitke ! Послато са SM-J500H уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj post Link to post
Dadomonte888 249 Napisano Mart 19, 2017 Nek je sa srećom! U zdravlju da je vozite! 1 Podeli ovaj post Link to post
Japanautofan 398 Napisano Mart 19, 2017 Cestitke i ovde u temi Cekamo utiske Jesam li vec rekao da je sve sto je dobro brzo nestane sa sajta polovnjaka Podeli ovaj post Link to post
wewerica 348 Napisano Mart 19, 2017 Neka je sa srecom da je u zdravlju i veselju vozite Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Mart 19, 2017 Neka je sa srecom i ovde Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Piske 1083 Napisano Mart 19, 2017 Čestitam Pex U zdravlju i veselju da je vozite Podeli ovaj post Link to post
matori 1237 Napisano Mart 19, 2017 Čestitke brale! Extra stroj, da te služi dugo i verno! Podeli ovaj post Link to post
Skipper 244 Napisano Mart 19, 2017 Čestitke i od mene, lepo stoji ova boja ali su zato ratkapne odvratne. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Mart 19, 2017 Lepsa je i gola felna od tih ratkapni Polako, dovesce je @@pex77 do perfekcije sto i zasluzuje Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
pex77 555 Napisano Mart 19, 2017 Hvala vam drugari, svima i od srca. Valjda ste primetili da sam stavio druge ratkapne . Makar su za nijansu lepše, mada razmišljam da stavim ratkapne od Yarisa, a imam i još jednog favorita, ali o njemu sutra jer stoji u garaži, a noć je pa nije ideala za slikanje . 1 Podeli ovaj post Link to post
Japanautofan 398 Napisano Mart 19, 2017 Mislim da ratkapne uvek bolje stoje na crnim felnama. Nisu toliko uocljive felne iza njih. Ovako nekada stvarno bzv izgleda ,a pogotovo ako su veliki prorezi na samoj ratkapni. Podeli ovaj post Link to post
Japanautofan 398 Napisano Mart 19, 2017 Taj tip sa Yarisa je dobar sto pokriva skoro celu felnu i mnogo bolje izgleda, barem meni Podeli ovaj post Link to post
Dijenek 399 Napisano Mart 19, 2017 (edited) Je li tajna koliki je bio ceh? Ne pijancenja i slavlja, nego role? Izmenjeno Mart 19, 2017 od Dijenek Podeli ovaj post Link to post
pex77 555 Napisano Mart 19, 2017 Nije tajna. 2000€ Sve javno i transparentno. Šta god se setite pitajte. Još sam sa društvom, pa nisam počeo pisanije. 2 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Mart 19, 2017 Ma ebesh ratkapne, ima lik na buvljaku prodaje kopije oem ratkapni, te joj najlepse stoje. Sada ide vreme aluminijuma koji si dobio uz auto E sad, ne znam i ne ulazim u to koliki ti je budzet za sve ono kada se kupi polovnjak, ali bilo bi super ove alu felne srediti pre nego se nabace gume na njih. Pitao si me za gume od yarisa, ne znam, ovde ide 185/60-14, to moras na konfiguratoru da vidis I jos jedna vrlo bitna stvar! Na ovom autu sve 4 gume moraju da ti budu ravnomerno potrosene da ne bi rasturio diferencijal. Dovoljno je da su ti recimo prednje potrosene za milimetar vise i to vec nije dobro. Naci cu ti kad budem pri kompu zasto i zbog cega je to tako. Za klimu si se vec cuo sa ivicom, ima iskustva sa tim stvarima i ako ti je rekao da ce to da dovede u red onda je to tako svakako bi bilo dobro da ti detajno pregledaju auto jer, koliko god bio jednostavan ipak ima kompleksne sklopove pogona. Ne bi to dao bilo kome u ruke da pametuje.... Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
pex77 555 Napisano Mart 19, 2017 (edited) Evo, sad sam vaš i Božji !!! Izmenjeno Mart 19, 2017 od pex77 1 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Mart 19, 2017 Prelistaj temu kad budes imao vremena http://www.toyotaclub.rs/forums/index.php?/topic/4095-4x4-pogon,-iskustva-i-pitanja Uvek kazem, koliko god skupo kostalo jeftinije je dobro odrzavanje nego preskupa popravka, to vazi za svaki auto Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk 3 Podeli ovaj post Link to post
pex77 555 Napisano Mart 19, 2017 Uhhh, malo su mi misli konfuzne što od pića i od maligana, a i konačno sam odahnuo jer sam više od nedelju dana bio u kalkulacijama i razmišljanju šta, kako i koliko, ali pohvataćete već šta hoću da napišem. Sa autom sam prešao 7km gde je max brzina bila 60km/h. Utisci? Paaaaaaaa...ne skidam kez jer su sedišta i ako niska neuporedivo udobnija od Yarisa, auto vuče na najmanji pritisak gasa, vrata kad se zatvore ne zveče kao na Yarisu, prostor, komoditet je bolji, fabričko ozvučenje je sasvim dovoljno, ništa ja tu ne bih dirao. Serijska oprema za to vreme je bogata i meni je baš skok u odnosu na klot Yarisa. Svako dugme i lampica radi i svetli. Čak i ta polugica za rezervoar je mutno uradjena sa kanapčićem u boji karoserije, tako da sam se pomirio sa tim da će ostati tako do daljnjeg. Auto pored mana koje su predstavili Mića, Piske i weverica ima to da je krov od grada ulubljen na više mesta koje se vide pod uglom i na svetlu i da zimske gume na Rolli jesu vrlo dobre ali da imaju dot koji otkriva da su stare 13 godina. Ni ja ne bih video bolje, nego samo kažem šta sam video, ali i pored toga sam kupio auto jer mi to ni najmanje ne smeta i ne bi me odvratilo od kupovine. Brat koji živi u Švedskoj ima prijatelja koji je ima Volva starog 20 godina sa prvim zimskim gumama na njemu koje su prešle malu km i ne menja ih još, a pri tom se vozi. Čisto konstatujem, jer gume stvarno odlično izgledaju, Bridgestone Bllizak su u pitanju. Primera radi, imam Tomos Automatik A35L koji je 1991g kupljen od prvog vlasnika, mog kolege sa 6050km za 250€ sa matiranom farbom koji je stajao u šupi. U, njegovo sredjivanje, regu i opremu sam uložio još 350€ tako da mu fali još par sitnica(matice, šrafovi su originalni i nisu kao novi) da izgleda kao iz fabrike. Ono što imam čuvam i sredjujem u skladu sa mogućnostima, tako da je @@Mića u pravu da ću da doteram ovu Rollu na štok ili fabriku, samo je pitanje vremena, @@matori i ostali koji imaju srednjoškolca i osnovca koji završava osmi razred razumeju. Imam čelične 14-ice u garaži za Toyotu i prstenove od Golfa. Sve je ofarbano i sredjeno i tako stoji skoro dve godine. Njih planiram za zimski set. Nekako mi se ne uzimaju originalne od Yarisa za zimski set. A, ove u Rollinom gepeku se sredjuju, samo će biti dilema u koju boju? Na ovu zelenu boju mislim da bih gunmetal bilo baš bezobrazno ili da ostane fabrika. Otom potom, biće dilema i o tome, nego eto pade mi napamet. Uz auto su došla dva ključa. Oba sa funkcijom daljinca, s' tim što je na jednom istrošena baterija. Ključevi i gumice na daljinskom su kao nove. Eto, toliko za sad sam uspeo da sumiram u glavi i prenesem utiske. Podeli ovaj post Link to post