Mr Nebojša 532 Napisano Mart 24, 2017 Poštovani,Ljubitelji i vlasnici TOYOTA vozila čast mi je da Vas obavestim da klub organizuje trinaesto tradicionalno okupljanje u Beogradu, lokacija Košutnjak. Otvaramo ovogodišnju sezonu skupova i to baš u našoj prestonici. U duhu TOYOTA lajt motiva: "Oseti C-HR puls!", pozivamo Vas da osetite standardno sjajno TcS druženje i porodičnu atmosferu koja je postala sastavni deo naših skupova. Zahvaljujući našem generalnom sponzoru Toyota Srbiji skup će biti uveličan pravim dijamantom iz trenutne ponude Toyota porodice, potpuno novim Toyota C-HR. Svi su dobrodošli i prijave mogu da počnu. Tačna lokacija skupa će biti definisana u narednom periodu. Nagrade za posetioce će obezbediti Eneos Srbija i Toyota Srbija.Spisak će se dopunjavati u drugom postu. Ps: Dosadašnja praksa organizacije skupa je ostala neporomenjena a za one koji dolaze prvi put evo nekoliko saveta: poneti hranu i piće po želji poneti nešto do pribora za ručavanje ukoliko posedujete rešetku za roštilj, ćumur, stoličice, prostirke za sedenje, dig. aparat za slikanje.. itd. Lokacija:Beograd - KošutnjakDatum:09. april 2017. god.Vreme:11:00h 7 Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Mart 25, 2017 MrNebojsa vlada Wewerko Peca Miloš Miki91 Nessa popeye matori Mello87 +1 Piske Mića Skipper Sljivauki laki72 Vladimir MikSa Bobby i Ivan Podeli ovaj post Link to post
vlada_ivana 209 Napisano Mart 25, 2017 vlada Sent from my SM-G531F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Mart 25, 2017 1. MrNebojsa 2. vlada 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Mart 26, 2017 Samo pišite imena spisak će se dopunjavati u drugom postu teme Podeli ovaj post Link to post
popeye 21 Napisano Mart 27, 2017 o-ho-ho. U Beogradu sam dolazim i ja konacno 1 Podeli ovaj post Link to post
matori 1237 Napisano Mart 30, 2017 Ako ne budem taj vikend morao na put, dolazim. Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Mart 31, 2017 (edited) ajd i ja da se zapljunem, 90% dolazim mada vise tesko da mogu da planiram bilo sta dva dana unapred, ali verujem da cu moci koja je altenativa u slucaju kise i loseg vremena? Izmenjeno Mart 31, 2017 od Mića Podeli ovaj post Link to post
matori 1237 Napisano Mart 31, 2017 Javili lepo vreme i sunčano, oko 20 stepeni. 1 Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Mart 31, 2017 @Mića Opcija je samo lepo i sunčano vreme, drugačije ni ne razmatramo. @matori Zašto ti još nisi na spisku? Ostali, jel moguće da ste samo orni za piskaranje po forumu a kada treba da se družimo lično, roštiljamo, uživamo, nema vas? 1 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Mart 31, 2017 @Mića Opcija je samo lepo i sunčano vreme, drugačije ni ne razmatramo. bice lepo, gledam sad prognozu @matori Zašto ti još nisi na spisku? i zasto jos nisi postao clan kluba!? toliko aktivan, drugar na delu, dobar poznavalac automobila generalno, prosto mora da bude punopravni clan ovog kluba 1 Podeli ovaj post Link to post
Skipper 244 Napisano Mart 31, 2017 Ako ne budem na terenu verovatno ću doći. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
matori 1237 Napisano Mart 31, 2017 Jesam na spisku . Zna Piske situaciju. Ako ne budem morao na put , dolazim sigurno. 1 Podeli ovaj post Link to post
sljivauki 0 Napisano April 1, 2017 Sljivauki Ja dolazim sigurno sa jos nekim Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano April 1, 2017 laki72 (95%) Sent from my LG-D320 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Vladimir 7 Napisano April 2, 2017 Vladimir Nadam se da će sve biti kao sam planirao da dođem. Podeli ovaj post Link to post
novakno1 88 Napisano April 2, 2017 Радо бих дошао, али зависи када се будем вратио са пута... До 14-15ч сигурно не стжем.. после можда... Ајде пратим ситуацију тог дана... Па ако скуп потраје, ја стижем.... Које је оквирно (очекивано) време 'затварања' скупа? Podeli ovaj post Link to post
MikSa 394 Napisano April 3, 2017 auuu pa mene niste dodali utefterite na taj spisak MikSa Podeli ovaj post Link to post