Mr Nebojša 532 Napisano April 10, 2017 @@Cetnik Slobodan Ne, pogrešno si ga razumeo, nekada u jednom godini pravimo i do 3 velika okupljanja nekada manje, a nekada u celu priču uvrstimo i NAVAK okupljanje i defile po pravoj trkačkoj stazi. Kao npr: 1 Podeli ovaj post Link to post
Cetnik Slobodan 7 Napisano April 10, 2017 To je odlicno, bas mi je drago sto to cujem... Zeljno iscekujem sledece okupljanje... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
mahatma 340 Napisano April 10, 2017 Falio je @mahatma sa svojim ts-om Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk Jbg, nie se moglo.. Podeli ovaj post Link to post
wewerica 348 Napisano April 10, 2017 Jbg, nie se moglo..Nemoj da se ljutis, ali za ovih 4-5 godina koliko sam aktivan na forumu mislim da te niko nijd upoznao, sem mozda Mice. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano April 10, 2017 Nego sta mahatma je super lik, skroz cool. Ma ja reko onako jer stalno pricamo o dva crna yarisa ts, pa zbog toga, ima dana Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano April 10, 2017 Nego....ima li koje fotke sa skupa? Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano April 10, 2017 Spremaju se upravo, biće vrlo brzo. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
TcS 145 Napisano April 10, 2017 Stigle su fotografije sa ovog skupa, hvala na stpljenju. Kako vidimo bilo je veoma zanimljivo, a slike govore da je baš bio skup posećen, od najmladjih simpatizera do vernih članova. Delić atmosfere za sve koji nisu mogli da prisustvuju ćemo da probamo da prenesemo uz slike.Kako smo čuli mi koji nismo bili, skup je počeo u rano jutro a vidimo da se završio sa zalaskom sunca Obećane su nam još slike "dijamanta" skupa, CH-R modela i čim budemo dobili biće postavljene. 10 Podeli ovaj post Link to post
mahatma 340 Napisano April 10, 2017 (edited) @mica Ima vremena @wewerica Upoznao sam i Liftmana jednom prilikom i iskreno da ti kazem gledajuci kolko ljudi znam sa foruma na kojima visim, tcs vodi :D Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Izmenjeno April 10, 2017 od mahatma Podeli ovaj post Link to post
MikSa 394 Napisano April 11, 2017 E pa drugari evo i ja da se oglasim posle skupa. Sto se skupa tice sve je vec receno da ja tu nebi nista dodavao sem da je sve bilo Fenomenalno,dobro druzenje,odlican odziv,super vreme....itd Po meni mozda i najbolji u proteklih par godina. Svak acast organizatorima i svima koji su pomogli da se realizuje ovako odlicno druzenje. e sad skup nemoze da protekene a da ja to nezabelezim fotkama >>> Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano April 11, 2017 Daj slike Miksa i ostali isto Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano April 11, 2017 Admini, jel jos cekamo te fotke CHR-a ili da 'kacimo' i mi ponesto ? Sent from my LG-D320 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
MikSa 394 Napisano April 11, 2017 I za kraj veliko Hvala TcS i Mr Nebojsa 4 Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano April 11, 2017 Laki ja rekoh kačite slike ne znam jel treba još admina da ti daju zeleno svetlo Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 2 Podeli ovaj post Link to post
wewerica 348 Napisano April 11, 2017 evo i ja dozvoljavam kacenje slika :D Approved by Weki 1 Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano April 11, 2017 @laki72 Kao što @@Milos CTS kaže, kačite slobodno svi svoje fotke. CH-R fotke će se kačiti naknadno, prvi TcS set fotki smo okačili, sad slobodno ko šta imam. 1 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano April 11, 2017 Evo, dodjoh sa roditeljskog i vidim pala prozivka za slike Uskoro :D Sent from my LG-D320 using Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano April 11, 2017 Slobodno laki Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Dadomonte888 249 Napisano April 11, 2017 Ja kao i uvjek sa zakašnjenjem da napišem par riječi. Ovo je jedan od posjećenijih skupova na kojim smo bili, šta drugo reći, a ne ponavljati se. Lijepo druženje sa pozitivnim i veselim ljudima, svaka čast organzatorima i ranoraniocima na izabranoj lokaciji. Do sledećeg skupa... Nekoliko sličica, koje je svojim oštrim okom/dobrim aparatom uhvatio naš član @pex77. 6 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano April 11, 2017 Uh, majku mu... U problemu sam, stara skola navikao na PC, a on me izdao... Slike su mi na G drive, pa dok ih resajzujem... E o jedne za pocetak, dok se ne uigram na ovom sokocalu od androida Sent from my LG-D320 using Tapatalk 5 Podeli ovaj post Link to post
pex77 555 Napisano April 11, 2017 Ajd i ja da dam mali doprinos... Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока 7 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano April 11, 2017 Zvezda Toyota skupa Sent from my LG-D320 using Tapatalk 5 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano April 11, 2017 Jos jedna od zvezda Toyota skupa Sent from my LG-D320 using Tapatalk 4 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano April 11, 2017 Sent from my LG-D320 using Tapatalk 4 Podeli ovaj post Link to post