Jump to content
wewerica

TOYOTA Oglasi 2017

Recommended Posts

Ja sam svoje Yare prodao za 2350e pre dve godine, registraciju je platio Wazzu , sa dva seta felni ( jedan set alu felne sa letnjim gumama drugi set čelične felne sa zimskim gumama i originalnim ratkapnama sa restyle yarisa i još dosta delova originalni set kvačila rezervni i dr. 

Ovaj je sav iščukan , ne bih dao više od 1800e za njega , Takođe mu ističe registracija skoro u aprilu.

Podeli ovaj post


Link to post

Jeste Piske, taka bila cena. Posle toga je skocila cena za oko 500€ svim autima jer su menjali neke cifre oko uvoza. Fakat je i da je Yare sve vise na ceni. Mozda je sad i auto koji najbolje drzi cenu. Za 2000 sad ne mozes naci Yare da je dobro bez obzira na godiste.

Podeli ovaj post


Link to post

@@matori 2015-te sam prodao auto , već su tada skočile cene polovnim kolima zbog povećanih dažbina oko uvoza. Auto je imao kompletnu servisnu istoriju, Servisiran u Auto Turing-u i Japan shopu. 

Ovaj ne bih nikada kupio ....

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Je l' znaš nešto o ovoj Rolli TS sa oglasa?
"Neispravan vti senzor. " 
Koliko je to ozbiljno i koliko bi koštala popravka? 

 

Taj senzor za TSa je oko 90ak€, to može da bude od banalnog kvara do ozbiljnijeg tako da mora u servis pre kupovine obavezno

 

Šta misliš o ovom primerku?

 

Generalno izgleda OK na slikama, ali mora uživo da se vidi

 

Da li bi te odbilo to što ima ugradjen plin? Da li polako dolazi na naplatu sva ušteda kroz gorivo?

 

Zavisi ko je ugradio i kako je izmapirano, @@Truly vozi već dugo na plinu i nema problema

 

To su neka pitanja koja mi prolaze kroz glavu.

Podeli ovaj post


Link to post

Moj komentar za onu Corollu TS

Čudno malo para za tako dobar auto. I naravno pitanje za nekoga ko se razume vise od mene.

Da li je to realna cena za taj auto ako je sve na njemu ok ?

Podeli ovaj post


Link to post

@@Piske - onda si ti prodao jeftino. Pre godinu i po kad sam ja ovaj kupovao, nije bilo 1.0 dobar ispod 2400-2500e . Nema ni sad jeftinog Yarisa. Zasluženo i drže cenu. Za 4 god. koliko ih ja vozim nisam imao ni 100e sve skupa ulaganja u njih. Jedan zadnji ležaj, 2 stabilizatora i čišćenje VVT-i senzora. Nema auta koji ima manje kvarova, a da ima 10 i više godina. Ne znam za taj na oglasima, treba to videti uživo. Ako je toliko prešao i unutrašnjost očuvana , 1.3 sa četvero vrata vredi tih para sigurno. Neka se i cenkanjem spusti na 2300 i  ta šminka da se sredi za 100e i nema tu šta više da se uloži. Ja bi se složio sa Mahatmom da je to odlična kupovina. Iskreno, da je moj, ja ga en bi dao za te pare.

Izmenjeno od matori
  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

@@matori to je realna cena bila za moj Yaris bez registracije. A ovaj je ceo kriv od silnog peglanja. Neće se taj prodati ni za 2300e. Drugo koji je vlasnik u pitanju, gde je servisiran auto, po čemu može da se dokaže kilometraža itd itd.

Seti se koliko si svoj TS platio i šta sam rekao za njega. Btw igrom slučaja pre nego si ga kupio još ljudi me je pitalo preko poruka za taj Yaris i svima sam ga preporučio. Takođe i tvoj bivši 1.3 sam takođe preporučivao . 

Ovaj je jadan sav ispeglan. Stara je fora prodavaca da se podmetne žensko kao vlasnik ( ne mora da znaći da je tako u ovom slučaju ali liči ) koju niko nije video a auto se vozi na ovlašćenje....

Dakle ne radi se o Yarisu kao modelu (koji je odličan) nego o ovom konkretnom autu sa oglasa.

Podeli ovaj post


Link to post

Moj komentar za onu Corollu TS

Čudno malo para za tako dobar auto. I naravno pitanje za nekoga ko se razume vise od mene.

Da li je to realna cena za taj auto ako je sve na njemu ok ?

 

Za to stanje auta km i grešku koju izbacuje (pristrasno) mogu da kažem da je cena OK

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Na toj corolli treba proveriti da li je i kada radjen veliki servis. Kontrola lanca je na 200k km, mozda je kod ove lanac napravio neku brljotinu ako je istegnut. U svakom slucaju vredi te pare, ali je bez kontrole u servisu i kacenja na dijagnostiku ne bi kupio

 

Послато са SM-J500FN

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

@@Piske - zato sam i rekao da ga treba pregledati. Mozda ima servisnu, a i stanje iznutra pokaze da li je toliko presao ili 100k vise. Ako je kako pise onda je ok , naravno ako je sav istrosen onda to nije to. Malo se ovde vidi iz opisa i slika.

Podeli ovaj post


Link to post

Sto se Rolle tice kao prvo ja je ne bi ni gledao zbog plina, a kao drugo najsumnjiviji su mi auti koji se prodaju sa kvarom od 100€. Da je to samo to uzeo bi, popravio pa onda prodavao ispravan auto. Ako nemam pare pozajmio bi toliko dok ne prodsm. Moje misljenje je da je macak u dzaku i to macorcina.

  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

@@matori Kod Yarisa pre restyle znaci habanja kod enterijera (izuzev volana koji se jako brzo uliže) pokazuju se , vide se tek na 250000km-300000km. Uveličaj slike i videćeš da su mu obe stranice kao od valovitog lima od lošeg peglanja limarije. Auto je krš i stojim iza toga . Ako nema servisnu ili neke sumnjive (koje može svako da popuni ) može iz stanja benzinske pumpe (koliki je pritisak u barima ) da se odredi kolika je kilometraža približno. Jedan od retkih delova kod Toyota sa benzinskim motorom koji je veoma skup. 

Podeli ovaj post


Link to post

Moguće, možda ja ne vidim , na svakoj slici imam senki po autu tako da stvarno ne vidim. Vidim gde je zakačen i dva mala udubljenja na suvozačvim vratima, ostalo mije sve u senkama. Moguće da grešim. Opet, cena za taj motor i 5 vrata je odlična, a ako je bio zgužvan kako ti kažeš, onda je svaka cena velika. Ništa bez pregleda. 

Podeli ovaj post


Link to post

Bravo dado ako ti kazes da je dobra onda je dobra

Pa izaci ce to na 4k € kad se odrade svi servisi

 

Послато са SM-J500FN

Podeli ovaj post


Link to post

Slažem se sa @@matori . Od ugradjenog plina, do popravke od 90e u najgorem slučaju.

A, da lepo izgleda to stoji.

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

@Mića

Ma ja sam se samo sjetio da sam slikao jednu sa 5-oro vrata na BG table, pa rekoh da vidim da li je to ta.

Kad ono, baš ta!

E sada što se slika i kilometraže tiče, možda su fotografije uslikane kad je imala 150.000km, to ne možemo znati.

Ali, moramo priznati da dobro izgleda, za tu kilometražu.

Podeli ovaj post


Link to post

Ehh, zaboravih...a što svi bježite od plina?

Ja upravo razmišljam o ugradnji "STAG" lpg sistema u mom yarisu..

Razljutili me kad su od nove godine podigli cijene goriva za 20%, sad je benzin 1,30eura/lit.

Čitam po forumima, ako se kvalitetno ugradi onda nema brige, a ni razlike u voznji na plinu ili benzinu, a moramo priznati uštede su značajne. S obzirom da prelazim oko 10.000-12.000km godišnje isplatiće se za godinu i po najkasnije.

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Je l' kapalica(flash lube) ide uz taj sistem? Kako bi rešio bocu, pretpostavljam umesto rezervnog točka, a rezervni u gepek?

Kakva je situacija sa atestima i reatestima?

Na majstora i sistem ne žali pare, jer igranka na kraju može da bude po sistemu "dala baba dinar da udje u kolo, a posle daje pet da izadje iz kola"!

Vidi neki auto gde je ugradjen gas kod majstora kog si izabrao. Ustvari ne neki, nego konkretno Toyotu , po mogućstvu Yaris ili tako neki noviji vvt-i. Porazgovaraj sa vlasnikom je l' zadovoljan. Vidi kako je uradjena instalacija i da li ti se svidja kako to izgleda.

Ja konkretno ne bih uradio plin u svom Yarisu, a ni u bilo kog japanca drugog da vozim. Jedino, od malo novijih auta, što znam da provereno dobro podnose plin su Škodini(VW) troklipci od 69ks i 1.6 sa 8 ventila i 102ks, a i oni konstrukcijski pripadaju staroj gardi. Ali, ako si siguran u odluku i izbor majstora onda se nadam da ćeš biti zadovoljan.

Izmenjeno od pex77
  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Dado ja mislim da je greh uvoditi plin u 1.0. Za koliko vremena bi ti se to isplatilo i koja je usteda u pitanju? Za koliko vremena bi onda "zaradio" nesto na njemu?

Nije plin sam po sebi los, vec je naprosto jos jedan sistem u kolima o kom treba voditi racuna i servisirati, a moze da ti zajebava i sistem goriva pa onda i njega treba da dodatno odrzavas.

Meni je plin za kola kola trose preko 10L

Podeli ovaj post


Link to post

Bilo je o tome pisanije i ne bi da navodim more razloga zašto sam protiv plina. Konkretno vezano za Rollu mi je isto kao i kad je lik na jednoj fb stranici pitao za Imprezu WRX pitao kakav je auto , jel skupo održavanje i kako podnosi plin. Takve aute kupiti i ugrađivati plin je van pameti. Kako ko voli , ali moj je stav takav. 

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post
Gost
This topic is now closed to further replies.

×