kraka 9 Napisano Septembar 28, 2017 Stigao je novi-stari clan u klub.Zbog silnih napada od ostalih clanova primoran sam malo bolje da je predstavim. 2000 godiste 143ksPo nalepnici i tablicama jasno vam je odakle je auto Mislim da nisam napravio gresku sto sam kupio auto u Srbiji?Pogotovo sto sam dobio 2 godine besplatne clanarine. Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока 4 Podeli ovaj post Link to post
Piske 1083 Napisano Septembar 28, 2017 Nek je sa srećom Gde je ovo na Avali ? Naselje Trešnja ? Podeli ovaj post Link to post
frank 319 Napisano Septembar 28, 2017 (edited) Lepo izgleda.Sta si vozio pre nje? Jel si zadovoljan kolima? Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Izmenjeno Septembar 28, 2017 od frank Podeli ovaj post Link to post
kraka 9 Napisano Septembar 28, 2017 Nek je sa srećom Gde je ovo na Avali ? Naselje Trešnja ? Avala podnozje. Hvala Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
kraka 9 Napisano Septembar 28, 2017 Lepo izgleda.Sta si vozio pre nje? Jel si zadovoljan kolima? Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Od japanaca hondu ek4,kad sam bio mladji Za sad prezadovoljan Ima auto lepu istoriju,mislim da ce i ostati tako Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока 2 Podeli ovaj post Link to post
Imperatus 114 Napisano Septembar 28, 2017 U zdravlju da je vozis lepa je Podeli ovaj post Link to post
Piske 1083 Napisano Septembar 28, 2017 Veliki sam ljubitelj Avale i netaknute prirode . Verujem da ću je videti sigurno kada budem dolazio na Avalu. Mislim da sada znam gde je. 1 Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Septembar 28, 2017 Pre svega dobro ti nama došao. Jako mi je drago da si zadovoljan sa autom. Kao što sam ti rekao, da i 1% nisi bio zadovoljan, auto ti ne bi bio prodat. I iskren da bude, smatram da je auto otišao pravom i istinskom ljubitelju japanski (Toyota) sportskih automobila. Da te dugo i pouzdano služi. Pogotovo sto sam dobio 2 godine besplatne clanarine. Moram te podsetiti da si trebao da ispuniš samo 1 uslov kako bi postao vlasnik te Celicu T23, a to je da postaneš drug član i dalje čeka da prođeš u sistemu "Online Članstvo": http://www.toyotaclub.rs/forums/store/ 2 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Septembar 28, 2017 E sad dobro dosao I dalje ne kapiram cija je to celica bila a nalepnice se ne vide..... Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Septembar 28, 2017 @Mića Moja Nalepnice su: TOYOTA CLUB SERBIA Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Septembar 28, 2017 A ha, eee, nisam znao C C C, Izvuko si se sad za banovanje sto je nisi predstavio Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Septembar 28, 2017 @Mića Pomoćiću novom vlasniku da je potpuno i detaljno predstavi, može li tako? Jako sam ograničen sa vremenom pa ne stigoh da je predstavim dok je bila kod mene. 2 Podeli ovaj post Link to post
pex77 555 Napisano Septembar 28, 2017 Dobrodošao . Šta reći? Koju posluku porati? Uživaj u autu i da te lepo služi . Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Septembar 28, 2017 @Mića Pomoćiću novom vlasniku da je potpuno i detaljno predstavi, može li tako? Ma zezam se lepo izgleda, kad je bila kod tebe ne sumnjam da je u perfektnom stanju, kraka je imao ludu srecu sto je od tebe kupio auto! Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Septembar 28, 2017 Ma auto nije ni bio na oglasima niti je se razmišljalo o prodaji uopšte. Video sam temu gde je @kraka pokrenuo potragu za Celicom T23 ali meni ni na kraj pameti, krivac za ovaj obrt je bio @Mello87: Puna ti je garaža, ne znaš šta ćeš sa Toyotama, zašto ne ponudiš tvoju, u odličnom je stanju. Pustim pm Kraki i posle par dana čovek se pojavio u Čačku. Testirao je, gledao, pregledao, zagledao, rekao TO je TO. 2 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Septembar 28, 2017 Da je ts pa i ajd da je zadrzis, ovako je mello po drugi put bio u pravu, kad je kupio crnu od tebe i sada Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
Imperatus 114 Napisano Septembar 28, 2017 Ts ima 192 ks al to leti mogu mislit Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Septembar 28, 2017 Ima, ali tih 192 ks ima tek preko 6200 rpm, do tog rpm je " obicna" celica, zato sam ja uvek pre za ts. Kad ti zatreba imas u sekundi dodatnih 50 tak ks.....genijalno resenje iz toyote zvano lift. Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
matori 1237 Napisano Septembar 29, 2017 Neka je sa srećom. Uzeo si odličan primerak! Podeli ovaj post Link to post
Mello87 762 Napisano Septembar 29, 2017 Neka je sa srećom novom vlasniku, da te dugo služi a da će dobro ne sumnjaj uopšte.Iz ličnog iskustva svaka Toyota iz garaže gde je bila tvoja je tačna i najbolja ponuda u datom trenutku, tako da nisi pogrešio. I sam sam jednu ugrabio isto odatle Da te dugo vidjamo na forumu i skupovima. 3 Podeli ovaj post Link to post
Dadomonte888 249 Napisano Septembar 29, 2017 Srećno bilo, i u zdravlju je vozili! Odličan primjerak! Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Septembar 29, 2017 (edited) Sad suvu garazu, parkiraj to, pa kreni da trazis po oglasima auto koji ces da vozis :D Sent from my LG-D320 using Tapatalk Izmenjeno Septembar 29, 2017 od laki72 4 Podeli ovaj post Link to post
kraka 9 Napisano Oktobar 6, 2017 Sad suvu garazu, parkiraj to, pa kreni da trazis po oglasima auto koji ces da vozis :D Sent from my LG-D320 using Tapatalk Ipak se ne prodaje seat. Ide zima. Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj post Link to post
AndrejaKG 63 Napisano Oktobar 6, 2017 Dobraaaa Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post