Jump to content
ニッポン車

Yaris Verso 2SZ-FE

Recommended Posts

Поздрав свима, возим Јарис версо већ 5 година...заокупљен сам Тојотама од 2005. године и бавим се свим пословима везано за Тојоту и Лексус.

• Upvote 2

Podeli ovaj post

Pozdrav i dobrodošao! 

Kako ti je ime, odakle si, malo o tim poslovima(ako je u pitanju nabavka delova, popravke i slično) i naravno sličice versa. :)

Podeli ovaj post

@ニッポン車

Kakav je ovo japanski nick? :)

Srđan, NIPPON Car Servis??

:dobrodosli:

:toyota:

Podeli ovaj post

Dobrodošao. Yaris Verso mi se baš svidja, svestran je sa puno mesta. Vozio sam jedno vreme Yarisa '99 sa 2NZ-FE motorom, pa sam mislio da je taj motor išao do kraja proizvodnje prve generacije u Yaris Verso?

Može i neka slika auta .

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Izmenjeno od pex77

Podeli ovaj post

@Mr Nebojša - to je Srđan iz NIPPON Car Servisa?

Podeli ovaj post

@matori

Da :)

Podeli ovaj post

Pa eto vidiš, apropo one priče. Svaka čast! 

Podeli ovaj post

Zdravo i dobrodosao :)

Podeli ovaj post

Dobro nam došao :) 

Podeli ovaj post

Dobro dosao i hvala sto ces imati vremena da pomognes,das savet i slicno meni i manje iskusnijima na ovom forumu mada toga i ne manjka dosta je ovde ljudi potkovano videces i sam,svako dobro

• Upvote 1

Podeli ovaj post

Што се тиче мог "мини буса" споља је фабричко све.

Ентеријер сам убацио од рестилизоване верзије, има "TRD" ручицу мењача и педале.

Музика је оригинална додатна опрема Тојота са интегрисаним појачалом. Има уграђен "Bluetooth" уређај Тојота.

Мотор је стандардни-нетакнут, скинут је катализатор, има задњи издувни лонац "POWERFLOW" и стављене су иридијумске свећице "DENSO".

Није спортски ауто, али га третирам као да јесте  :viber14:

Имам још разних идеја за модификације, али не баш и времена за то.

post-4749-0-03470800-1508093432_thumb.jpg

post-4749-0-70123800-1508094550_thumb.jpg

• Upvote 1

Podeli ovaj post

Extra auto! Jel to 2NZ-FE ili 1NZ-FE? Jako mi se sviđa Yare Verso. Reci molim te (čini mi se po slikama), kako si rešio folije na staklima? Jel ti glasan zadnji lonac i koliko para izađe?

Izmenjeno od matori

Podeli ovaj post

Нажалост није 1.5, ређи су са тим мотором...

Фолије је стављао Симке из Футога, без предњих стакала, али хоћу и то да урадим и горњи део шоферке.

Задњи лонац је полован скинут са Селике и до 3.000 обртаја и са лаганим убрзавањем је ок, после тога је бучан поприлично. Нисам за буку меродаван, мени то ништа не смета :)

• Upvote 1

Podeli ovaj post

Izvini to za folije , mislio sam kako si zakonski to sredio? Zadnji lonac sam mislio i sam stavljati, ali nisam naišao još na takav da može služiti za svaki dan. Da se sam vozam onda ne bi imao brige , ali nije mi za porodična putovanja. Inače moj je 1NZ-FE i onda ide pre u više obrtaje pa i pre dostiže buku. Bacio sam oko na Yare Verso, ali žena ni da čuje da bi zamenio ovo Yare sa Versom :)

Podeli ovaj post

За фолије ме нико не пита...немају атест.

Данас сам породично ишао преко Фрушке горе, а жена се "одушевљава" :)

Узећу још један фабрички да могу да мењам кад идем на дужи пут.

Не може и једно и друго :(

Стављао је човек комплет издув на Т спорт и на крају враћао на фабрички, било му је прегласно.

Мени је први пик био ТС, али због функционалности сам ипак узео Версо.

Podeli ovaj post

Proslo Yare prodam u NS i pošto mu je bila rega pred istek, pita lik da uradimo odma tehnički tamo. Reko nikakav problem. Lik samo proverio brojeve i to bilo to. Pitam ga za ostalo da proveri i pregleda da vidi kupac da je sve kako treba. Ma sve je ok, vidi se. Pitam za izduvne gasove, on kaže to se ne gleda. Reko kod nas u Šidu sve se gleda i mora biti tip top. On kaže, znam u sremu je tako!!!??? Neće da pusti sa folijom ako nemam atest, a folija mi baš fali. Ma Verso je vrh samo deca su mi velika , još jedino ćera pinekad se vozi s nama, a i ona neće još dugo tako da nemam pozrebe za njim. Zato sam i uzeo TS. 90% vožnje je da sam sam u autu ili samo sa ženom. Taj 1.3 je savršen motor , imao sam isti takav u prošlom Yaretu. Na more i nazad prosek bio ispod 4,5l o nikad ništa na njemu. Planiram malo da dampiram TS pa onda možda i uzmem zadnji lonac, ovako ne.

Izmenjeno od matori

Podeli ovaj post