Jump to content
Sign in to follow this  
TcS

Online baza članova kluba

Recommended Posts

Poštovani članovi,

 

TcS je uveo novu opciju na svom portalu, namenjenu svim TcS partnerima kod kojih naši članovi ostvaruju popuste.

 

Radi se o online bazi članova gde će svi TcS partneri moći da na licu mesta izvrše proveru na osnovu članske kartice ali isto tako i da u slučaju da se članu ošteti članska kartica ili izgubi je može ostvariti popust dok mu ne stigne nova, potrebno je samo da kaže broj članske kartice i da priloži ličnu kartu (ili neki drugi dokument sa slikom i imenom i prezimenom) na uvid kako bi dokazao identitet.

 

Takođe lična karta ili neki drugi lični dokument  je obavezan sa članskom karticom na uvid kako bi sprečili zloupotrebu u slučaju gubitka iste kako neko drugi ne bi mogao da koristi tu karticu.

 

Servis je namenjen našim partnerima i samo oni imaju pristup a podatke koje mogu dobiti su ime i prezime člana, datum važenja kartice odnosno do kada važi članstvo u klubu, model auta (koji ste vi popunili prilikom online članstva) i tip članarine, svi drugi lični podaci nisu dostupni i tretiraju se kao poverljivi.

 

Prilikom ostvarivanja popusta na benzinskim stanicama molimo vas nemojte zaboraviti kartice za tu benzinsku stanicu kod koje ostvarujete popust.

 

Svi trenutni partneri su obavešteni o ovoj usluzi i smatramo da ćemo ovim putem olakšati korišćenje popusta za naše članove.

 

Toyota club Serbia

 

tcs1.JPG

 

tcs2.JPG

 

 

Podeli ovaj post


Link to post
Sign in to follow this  

×