Jump to content
TcS

TcS Garaža

Recommended Posts

Poštovani članovi,

 

TcS je uveo još jednu novinu u radu foruma i kluba. U pitanju je "TcS Garaža" kako smo je nazvali a ideja je da svojim članovima obezbedimo nešto nalik elektronske knjižice održavanja i popisa izmena na autu a ujedno dostupna za druge da vide napredak održavanja i modifikacija automobila drugih članova.

"TcS Garaža" nije zamena za teme članova, već dopunska opcija za zanimljiviji način prezentovanja automobila kao i evidenciju izmena. Moguće je popuniti opcije dodatne opreme kao i informacije o autu, dodati slike, modifikacije i njihove slike i time na jednom mestu objediniti osnovne informacije.

 

Opcija je napravljena u cilju zabavnijeg predstavljanja vozila ali i korisnije strane u vidu pružanja informacija i vođenja lične evidencije.

 

"TcS Garaža" opcija se nalazi u glavnom meniju foruma i dostupna je svima, tako da očekujemo sa nestrpljenjem da nam prezentujete svoje ljubimce na malo drugačiji način. :)

 

TcS admin tim.

 

 

garaza1.JPG

garaza2.JPG

Podeli ovaj post


Link to post

Kod mene ne funkcionise..6a594fb68822807c3664854180f906cf.jpg

 

Sent from my E5603 using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

Probajte sada, obrisan je keš.

Podeli ovaj post


Link to post

Ako je već zamišljeno kao elektronska knjižica održavanja nebi bilo loše da ima opciju unosa kilometraže kada je nešto radjeno i eventualno datum.

Podeli ovaj post


Link to post

Poštovani,

 

U okviru unosa modifikacija možete uneti u opisu kilometražu dok datum sistem sam unosi prilikom završetka unosa.

Podeli ovaj post


Link to post

×