Jump to content

Recommended Posts

Kao rezultat stalnog poboljšanja u radu kluba i portala TcS je uveo novitet za sve posetioce i korisnike foruma kao i članove kluba, u pitanju je nešto sasvim novo, još jedna stvar u nizu po čemu se TcS izdvaja od ostalih klubova, sistem nagrađivanja.

 

O čemu je reč zapravo?

Sistem nagrađivanja oduhvata sve članove i korisnike foruma i ne postoji vremensko ograničenje u korišćenju a uloga je da aktivnost na forumu prati i beleži i shodno tome vrši dodelu raznih odlikovanja i dostignuća koja su podeljena u dve grupe. Jedna grupa je statusne prirode dok druga grupa sa sobom nosi razne oblike nagrađivanja kao što su: besplatna članarina u klubu na jednu, tri ili pet godina (koje sa sobom nose dugi niz beneficija), razna motorna i druga ulja, Toyota knjige posebnih izdanja, TcS majice, dukseve, šolje, priveske, ramove tablica i nekoliko iznenađenja koje je TcS spremio za sve korisnike foruma.

 

Kako se stiču odlikovanja i nagrade?

Sve aktivnosti na forumu su ključ, za pomoć drugima, za stručnu ekspertizu i poznavanje određene oblasti, isticanje u određenoj sferi i pomoći drugima stručnošću pa čak i samo aktivno učestvovanje na forumu i stvaranje prijatne atmosfere može doneti sa sobom neki vid nagrađivanja. Nagrade se mogu dobiti i delovanjem van foruma kao što su doprinos radu kluba direktno ili indirektno kao i pomoć drugima van foruma.

 

Takođe još jedna novina je da TcS uvodi i nagradne kvizove iz raznih oblasti a pobednici će biti takođe nagrađivani.

 

Korisnici koji dobiju odlikovanja od sistema automatski dobijaju obaveštenje i zasluženo odlikovanje ili ikonicu sa opisom za nagradu mogu videti ispod svog avatara na forumu u nekom od postova, kao na slici. Capture.JPG

 

Srdačno vaš TcS tim.

 

  • Upvote 4

Podeli ovaj post


Link to post

Svaka čast na ovome. Zaista nešto što do sada nisam video. Sve pohvale, sada nema samo poena za kaznu već i nagrađivanja, odličan potez.


 


Imao bih par pitanja vezano za nagrade i taj sistem. Kako će neko dobiti nagradu, tj kada je zasluži ako je tipa nešto materijalno kada i kako će dobiti, čeka se neki skup i šta ako neko ne može da dođe?


Ako je nagrada članstvo kako onda ide pošto imate ovaj sistem članstva?


Da li negde mogu da se vide sve nagrade i odlikovanja koje postoje?


Podeli ovaj post


Link to post

Kada neki korisnik zasluži ili osvoji nagradu koja je materijalne prirode biće kontaktiran i u dogovoru sa njim iste će biti ili poslate na kućnu adresu ili ukoliko članu odgovara neki drugi vid preuzimanja bilo da je lično na skupu, preko trećeg lica ili pak neki drugi način, dakle bilo kako bilo nagrada će biti odmah spremna za preuzimanje.

 

Što se tiče dobijanja članarine, online sistem ne menja ništa, kada korisnik zasluži ili osvoji članarinu potrebno je samo da prođe sistem, popuni podatke i to je to, članska kartica, kartice za gorivo i promo materijal će stići na kućnu adresu.

 

Sistem nagrađivanja je kao što smo rekli povezan sa online članstvom i taj vid informacija za koje ste pitali nije moguće da vidi niko sem administratora.

Trenutni spisak odlikovanja i dostignuća broji nekoliko desetina i još će se proširivati u cilju što većeg broja načina da korisnici dođu do nekog oblika nagrade.

Podeli ovaj post


Link to post

×