Jump to content
malipirat

Изнајмљивање Пријуса или Авенсиса?

Recommended Posts

Размишљам о куповини аутомобила са аутоматским мењачем. Обзиром да ми је најбитнија поузданос и удобност, некако је (од Тојотиних модела) избор пао на Пријус и Авенсис.

Да ли знате где се у Србији може изнајмити Пријус или Авенсис (са аутоматским мењачем)?

 

   Пријус ми се свиђа као концепт аута, али бих га прво обиљније провозао. При томе не мислим на пробну вожњу од 20/30 минута коју нуде по салонима, него би идеални било да изнајмим

ауто на пар дана и видим да ли ми лежи. Највише ме брине колику буку прави, када се нагази гас и на аутопуту, као и колико уме да буде "килав" под пуним оптерећењем, на узбрдици и када му је празна батерија.

   Евентуално ако неко са искуством може да наведе на шта првенствено обратити пажњу и шта му је највише сметало код аута. Предности се лако налазе :-)

 

 

п.с.  Искрено највише ми се свиђа Lexus CT200h, али то тек не би смео да узмем без тестирања. 

Унапред хвала на одговору

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Priusa niko nema, to je sigurno. A i Avensisa ces jako tesko naci. Kreni zivkati manje agencije koje imaju starije automobile.. Zovi Avaco - oni imaju svasta od automobila, Easy rent-moozda, Putnik rent i Mag centar rent. Uglavnom svi imaji Korole, a u klasi Avensisa je obicno Passat/Mondeo/Insignia.

 

Sent from my E5603 using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

×