Miloš Živojinović 0 Napisano Jul 8, 2018 Pozdrav drušvo. Zovem se Miloš, dolazim iz Osipaonice (okolina Smedereva) i veliki sam ljubitelj Toyote. Moja porodica je imala Corrolu XL 1990 godište (http://www.toyotaclub.rs/forums/topic/4950-milos-i-toyota-corolla-e90/) evo je u linku, i prodali smo je prošle godine i ako smo bili prvi vlasnici. Želja mi je da ponovo kupim Toyotu ali ovaj put Avensis. Opet bih benzica. U ovom slučaju zanima me 1.8 motor 95kw. Kakva su iskustva? Vredi li kupovati i slično? Imam i link oglasa automobila koji sam našao ali ne znam da li smem ovde da ga okačim. Hvala svim dobrim ljudima koji će mi pomoći i dati savete u vezi ovog automobila. Podeli ovaj post Link to post
TcS 145 Napisano Jul 8, 2018 Dobrodošli na forum Toyota club Serbia, skraćeno TcS. Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
Kaktus 0 Napisano Jul 12, 2018 Gledaj da bude od 2003 godine i mlađi. Stariji modeli često troše ulje. Kod mene 1 lit/1000 km. Drugo je sve ok. Dolivam i vozim. Podeli ovaj post Link to post
tarantino 74 Napisano Jul 13, 2018 Stvarno ti trosi 1l/1000km? Sent from my Moto G (4) using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post