Jump to content
schumi_srb

Nemanja i Yaris

Recommended Posts

Filter vazduha Japanparts, filter klime Japanparts i filter ulja Knecht za Yaris 1.8 koštaju 1170 RSD što je smešna cena

 

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Podeli ovaj post


Link to post

Ovako stoje stvari, bio sam da vidim auto. Meni bar izgleda bas kao sto ste i rekli, da je u dobrom stanju. Ostecenje na braniku je smesno, ni ne vidi se, 2,3 zabice su pukle rekao bih i maglenka. Nista nije lickan, ciscen ili slicno, Koliko sam mogao da vidim, motor je suv, bar ovako odozgo i sa strane. Palio sam ga, kvacilo nije tvrdo, i pri polasku ne trese, nista ne lupa iz motora niti krcka. Sedista nisu pocepana, i uglavnom je sve na svom mestu.

Sve u svemu, zena mi je rekla da sam se zaljubio  :viber14:

 

Inace, rekao mi je sto i vi, da su ga neki momci uzeli i vratili posle mesec, dva zbog papira, koji je sada tu. 

Oticicu u ponedeljak sa drugarom koji radi sa kolima da baci pogled, i tada cu ga uzeti mozda, i malo da da bolju cenu. Stvarno mi deluje ok auto.

Ima ogrebotina, kocnice su za zamenu rekao bih, i tako, ali sve je to normalno, nista strasno.

Podeli ovaj post


Link to post

Super vesti :) ja sam razmiljao da menjam mog za TS, neki kazu da je to glup potez ali....

Javi nam ako si uzeo pa kaci slike :)

Podeli ovaj post


Link to post

Danas posle posla idem pa cemo videti, bice dza ili bu. Sto se mene tice nemam neku dilemu. Ako i cena bude kako treba, eto vama  novog clana  ;)

Podeli ovaj post


Link to post

Ponudi im 2000, pristaće.

 

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Podeli ovaj post


Link to post

E tu mi je bilo zanimljivo sta mi je rekao lik kad sam bio u subotu. Uklapa se njegova  prica sa vašom, a to je da su neki momci iz ns kupili auto i neko vreme je bio kod njih dok su čekali neki papir, koji nisu dočekali pa su nevoljno vratili kola nazad. E sad, lik sa placa (inace kao da sam ga probudio, nije se mnogo zainteresovao zašto sam ja kod njega na placu xD ) kaže da su ga njima prodali za 2100, i da kad su ga ovi iz ns vratili, ovi sa placa njima vratili 2300e?!?!  I da sad navodno trazi iskljucivo 2300. Malo mi je taj deo price nejasan.

Ovako mi deluje da taj auto i vredi bar toliko ako ne i vise, kad se i malo upicani. Ali bi me izašlo sigurno blizu 3000 dok sve odradim, papiri, registracija, servisi, eventualno limarija, ako ne spusti ništa, a to mi je baš dosta.

Podeli ovaj post


Link to post

To tebi hoce da naplate tih 200€ koliko su novosadjani platili slepovanje do NS i nazad do Obrenovca

 

Licno, ja ih vise ne pratim, iako sam od otvaranja placa redovno pratio ponudu. Pregovarao sam kod njih za jedan model i odustao shvativsi koliko ih 'bas briga' da ne upotrebim grublju nepristojnu konstrukciju ;)

 

Inace, ne bih da se mesam, ali clan @Matori je nedavno nudio svog TS-a za slicnu cenu, a auto je za svaku preporuku, registrovan, moze se voziti, probati, testirati...

Ovo u obrenovcu na topcars placu uglavnom vecina stoji skoro godinu dana, a neki i duze.

 

 

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

Upravo tako! Zasto bih ja placao to sto su se oni zajebali?!

Auto je stvarno dobar, sem estetike spolja i ogrebotina. Proverio sam sa jos jednim likom sa drugog placa koji zna taj auto i isto mi je potvrdio. E sad, i dalje odisu tim "zabole nas" stavom. Ja ne znam kako ti nije u interesu da se ratosiljas auta koji stoji vise od pola godine.

Meni se auto bas svidja, i zagrejao sam se da uzmem TS-a. Ali u startu imam skoro 500e ulaganja.

Ja nisam nasao to da @Matori prodaje svog, i jos bitnije zasto?

Podeli ovaj post


Link to post

Imas i jedan crni TS u Bajinoj Basti, registrovan, dva seta guma, uradjen servis. Video sam auto uzivo u prolazu i jako lepo deluje. Pogledaj i njega..

 

Sent from my E5603 using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

Znam tog, gledao sam ga na polovnim, ali mi je to bas dosta para, verujem da je dobar ali 3000e mi je previse. Probacu da zavrsim sa ovima iz Obrenovca, ako se ne budu mnogo opirali :D

Podeli ovaj post


Link to post

Ne znam sta ima na tom iz Obrenovca da se radi, ali ovaj je bas ubijen, pitanje dal se mogu vratiti ovi branici da to sve bude kako treba. Sa slika cini mi se da je Obrenovcanin bolji.

 

Sent from my E5603 using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

U Obrenovcu i jeste bolji. Opet sam mišljenja da 3000 eura za Yaris prve generacije je previše

 

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Podeli ovaj post


Link to post

Ovaj iz Obrenovca je bolji, nema sta. Motor prede prosto, nista se ne cuje. Jedino sto ima izgrebana vozacka vrata i zadnju desnu maglenku slomljenu. Od ulaganja odmah treba oko 400e - amss, reg, i servis. Znaci minimum 2600-2700.

Sredjivanje tih ogrebotina ne mora odmah da se radi, tako da bi taj trosak mnogo lakse pao. Ne znam hoce li praviti problem amss ili tehnicki zbog razbijene maglenke? Kontam da hoce?

Imam drugara u Euroautu, pa sam ga vec angazovao da mi potrazi to.

Podeli ovaj post


Link to post

Set tockova za zimu i dodas jos neke sitnice tipa ako kocnice budu morale da se sredjuju i ode na 3000. Iskreno ja bih pre otisao da vidim ovog u B.Basti i ako je dobar ponudio 2500 kes, mozda pristane, dugo je u oglasima...

 

Sent from my E5603 using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

 

 

...

Ja nisam nasao to da @Matori prodaje svog, i jos bitnije zasto?

@Matori je svog hteo da proda a razlog je bio porodicni novcani trosak (nisu bitni detalji)

Svakako, automobil je videlo nas 30-40 na skupu u kosutnjaku, i prilicno jednoglasni smo bili da je odlican i ocuvan primerak.

Dal je jos na prodaju, zaista ne znam, al mozes mu poslati PP.

 

Ispadoh ja drveni advokat ;)

no n u dzep ni iz dzepa mi ne ide.

Cisto se setih, pa da podelim.

 

PS.

Inace, znam tu pricu o orenovackom TS-u i "fali jedan papir" ali mi se ne dopada to sto je taj papir falio nekoliko meseci.

Ne dopada mi se ni to sto to znaci da su oni spremni da 'uvale' automobil sa nepotpunom dokumentacijom, ali uglavnom nisu sprrmni da omoguce probnu voznju jer zaboga "moramo da preparkiravamo 20 automobila.

Zato ti ne savetujem da odustanes, ali ti savetujem da budes OPREZAN i sve proveris 5 puta.

 

I da, taj TS izgleda zaista dobro, a za polomljenu maglenku je najmanji problem, pa makar i naruciti ili uzeti iz originala.

 

 

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

Da potvrdim da je odličan TS od Matorog. Znam auto od kada ga je kupio vozio sam se u njemu . Veoma očuvan i pedantno održavan auto kod Tria u Novom Sadu

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

Hvala momci, svaka nova informacija ili savet mi znaci.

Verujem da ga je @Matori drzao kako valja.

A sto se tice ovog iz Obrenovca, oticice danas drugar sto radi sa kolima i zna sve te fore njihove. Pa da vidimo.

Podeli ovaj post


Link to post

Evo i ja da pohvalim Matorog i yare koje ide kao zmaj, još me terao da dajem više gas

 

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

Niakako me nema, obaveze. Koji me znaju, znaju i situaciju. Odustao od prodaje za sada jer nije stigao za otplatu studentski kredit. Jbg, obrazovanje drugima donese dobit , a ja se slomi radi obrazovanja :) . Malo šale, al deca na prvom mestu. Imao sam ozbiljnog kipca, ali sam odustao pa do daljnjeg. Ko bi ovakvog lepotana prodao ?! :) Jedna novija sličica ;)

post-1983-0-67806600-1539192442_thumb.jpg

  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

Sad čitam temu i samo bi ovo mogao reći. Ko uzme TS neće požaliti ni minute. Delovi, hm, za tri godine promenjene dve sijalice i to je to. Znači delove ne trebate  :) . Šalim se malo. Za svaki slučaj sam se raspitao za delove ako šta nekad zatreba. To je 1NZ-FE motor. Isto što i 2NZ-FE samo bišen na 1,5 litra. Dakle dvi delovi idu sa Yareta 1.3. Sva mehanika uključujući i podvozje iako je TS niži 2cm, to su samo opruge. Motor je potpuno isti i razlika se ne vidi pod haubom. Kraći prenos brzina ,ali su mi rekli da je i set kvačila isti. Dakle održavanje je bagatela. Prosečna potrošnja mi je momentalno posle 4500km od kad sam resetovo sat jer je rađen servis 6,4l. što je za takav auto stvarno malo. Otvoren put je 5,5l. Uživanje-neprocenjivo. Ko god je pregledao i probao je izrazio želju da ga kupi, čak i jedan okoreli Hondaš i jedan vlasnik Audija što je za sektaše baš iznenađujuće  :) .

Podeli ovaj post


Link to post

Mene najvise ka TS guraju vasi utisci o autu. Ali sve je to pod uslovom da od starta uzmes solidan primerak.

Sad sam se cuo sa drugarom, koji je i sam imao plac ranije. Pogledao je ovog iz Obrenovca, i njegova ocena je da je auto prilicno aljkavo odrzavan, sto se i primeti spolja i unutra. E sad, ako se to prenelo i na motor koji zahteva redovno odrzavanje onda do..... I jos jedna stvar, kada u mestu ubaci u veci stepen prenosa, tipa 3,4,5 brzina, auto hoce da krene, a ne da se ugasi.  Moze li neko od vlasnika TS da istestira ili iz iskustva da kaze da  li je ovo ok ili ne?

Podeli ovaj post


Link to post

Vidi, meni je daleko BG da dođem da pogledam auto. Ako putuješ negde i da ti je Šid u prolazu, javi se pogledaj kako treba da izgleda dobar TS i provozaj da možeš sutra uporediti sa drugim. Ako bude neki interesantan primerak na oglasima , šaljem ti. Yaris ,a da je stvarno očuvan i dobar ni 1.0 se ne može naći za 2000e jer je na ceni. Malo strpljenja i bolje dati za bolji primerak malo više para nego kupiti "jeftino" , a onda utući još više para da bi dobio dobar auto. Moje mišljenje.

Podeli ovaj post


Link to post

@schumi_srb Drugar ti je testirao kvačilo. Ako hoće u 3,4,5 da krene a ne da se ugasi . Lamela proklizava .

 

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Podeli ovaj post


Link to post

×