Milak 20 Napisano Novembar 13 Zbog takvih detalja je Korola HB i skuplja od limuzine. Tu su napravili neki kompromis. Hvala ti za savet, ako se nesto od opcija za menjanje desi javicu ovde 1 Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 216 Napisano Novembar 13 Limuzina je uvijek bila skuplja od HB. I to nekih 700 € ako se dobro sjećam Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
bane1321 54 Napisano Novembar 13 (edited) Limuzina ima veće međuosovinsko rastojanje, otvore za klimu nazad, ali je zato HB imao lepšu instrument tablu od nižih paketa opreme i eto, bolje farove... Jin i Jang Kod nove verzije HB i limuzina imaju različite benzinske motore, HB samo 1.2t, a limuzina stari, dobri 1.6 vvti atmo i 1.5 t trocilindraš! Izmenjeno Novembar 13 od bane1321 Podeli ovaj post Link to post
Milak 20 Napisano Novembar 20 (edited) Evo da javim prve utiske za nove felne + gume 225/45 17. Za koroline proporcije su vizuelno sedamnaestice idealna velicina. Ne samo zbog felni nego i gume mu daju siri i ozbiljniji izgled. Oseti se razlika u ponasanju na putu, mnogo brze mogu da ulazim u krivine i stabilniji je na vecim brzinama (To mi u sustini i ne znaci previse, korola je anti sportski auto ). Odustao sam od all season i uzeo ipak zimske Kleber gume. Odusevila me tisina u voznji, bukvalno su necujne. S te strane sam prezadovoljan, ali nazalost postao je auto dosta neudobniji, sigurno nekih 15-20%. Osete se sitnije neravnine i rupe koje nisam ni primecivao na sesnaesticama. Videcu da li cu da se naviknem posle par meseci... Sve u svemu nisam siguran da vredi para i cimanja. Izmenjeno Novembar 20 od Milak 1 Podeli ovaj post Link to post
biciklista 37 Napisano Novembar 24 Lepo izgledaju. A da se gubi udobnost, gubi se. Da se dobije na upravljivosti, pa i lepoti, dobije se. Da li sve to vredi - pojma nemam Podeli ovaj post Link to post
Milak 20 Napisano Novembar 27 Nije toliko losija udobnost, ali sam vise postao svestan rupa na putu i moguce stete na felnama. Nisam toliko opusten kao na 16-icama s kojima sam isao pravolinijski bez razmisljanja. Ali primecujem i tragove uzivanja u voznji Stvarno se dinamicki transformisao, kao da vozim drugi auto. Prakticno ne postoji ljuljanje i naginjanje u krivinama. Mogu da kazem da ipak prevladjuju pozitivna iskustva kad se sve sabere. Podeli ovaj post Link to post