Jump to content
Milak

2018 Corolla 1.6 Style Automatic

Recommended Posts

Ja sam radio Toyota protect koji je i najjeftiniji!

Prvih šest meseci Vau, sledećih ok, sad - pa verovatno ga ne bih više stavljao!

Podeli ovaj post

Koja je cena? I jesu radili poliranje pre toga?

Podeli ovaj post

Nisu polirali, stavio sam odmah po kupovini. 200e u Tojota centru na Zrenjanincu!

Podeli ovaj post

Jel mogu na koroli sam pa promenim akumulator ili moram da odem u servis? Pitam zbog elektronike, da ne nešto ne resetuje

Podeli ovaj post

Mozes naravno sam :)

Podeli ovaj post

Hvala! Jel imate preporuku koju marku? Mislim da je njemu kapacitet 60ah

Podeli ovaj post

Sa exide imam dobrih iskustava!

Podeli ovaj post

Meni su u servisu stavili po Toyota standardu jači od onog tvorničkog (bar 20%)

Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk

Podeli ovaj post

Standardno svuda stavljaju jači - za svaki slučaj, a i verovatno veća marža!

Meni se desilo da (pogrešno) pomislim da me je izdao aku u jednom tržnom centru. Odem u Ideju (čini mi se) i uzmem Blek Hors, jedini koji je bio na vitrini, a koji je bio slabiji od fabričkog.

Elem, posle pet godina, odem ja do Bateri centar, tražim fabričke specifikacije, a lik mi kaže da mi treba za 20% jači.

Ja ga odvede do auta i pokažem račun za 5 godina star Aku, za 10% slabiji od fabričkog!

Podeli ovaj post

Zamenio sam na kraju akumulator u lokalnom servisu kod mene u kraju za 8.500, u tojoti su trazili 17.500. Da, duplo vise para!
Secam se pre 5-6 godina kad su cene kod njih bile slicne ili malo vise u odnosu na nezvanicni servis, ali ovo je postalo klasicno pljackanje.

Inace imao sam prvu reklamaciju posle 6 godina i 97k km, crkao je jedan od zadljih zvucnika. To pokriva toyota relax i bice zamenjen kad stigne. A akumulator neka hvala, sam cu :) 

Izmenjeno od Milak
  • Upvote 2

Podeli ovaj post

Zvućnici spadaju pod Relax garanciju? Nisam znao, meni je jedan probio možda već u drugoj godini i zamijenio sam oba sa pravim zvučnicima prije par mjeseci...

Rekli su mi da je garancija 3 god...

Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk

Podeli ovaj post

Ugradio si neke bolje? Svuda ili samo pozadi?

Podeli ovaj post