Ivan Verso 0 Napisano Novembar 27, 2018 Pozdraav svima, malo procureo mi je zadnji amortizer, a prilikom zamena kume primetio sam da mi je oštećena i opruga, na istom točku. Kakvo je vaše iskustvo sa polovnim amortizerima i oprugama? Podeli ovaj post Link to post
TcS 151 Napisano Novembar 27, 2018 Dobrodošli na forum Toyota club Serbia, skraćeno TcS. Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
niko33 9 Napisano Novembar 27, 2018 Meni je mehanicar odbil mjenjat rabljene opruge.Anlaser,alternator itd ok ali nesto o cem sigurnost auta(glave) ovisi kaze nemoj. Nikad ne znas kad je neko neku rupu puknul ili pregrijal kocnice...A i ja se drzim tog stava,bolje jeftinjara ali nova nego premium rabljena pa da nosis glavu u vrecici.... Poslano sa mog Lenovo P1ma40 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Novembar 28, 2018 Zanimljiv rezon.Samo, sta kad na glanc novom amortizeru ode stozer (donja solja) na kojoj lezi opruga i to na manje od 2000km?Znas kako smo se izokretali po putu?Srcom nikog u suprotnom pavcu... Pazite se ljudi "jeftinih" delova, kada su trapovi u pitanji, moze da izadje previsoka cena te stednje. Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Novembar 28, 2018 Pozdraav svima, malo procureo mi je zadnji amortizer, a prilikom zamena kume primetio sam da mi je oštećena i opruga, na istom točku. Kakvo je vaše iskustvo sa polovnim amortizerima i oprugama?Sta znaci ostecena opruga?De pojasni malo to. Inace, za opruge je neko nepisano pravilo da se menjaju u paru, tek da ti spomenem. Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
matori 1237 Napisano Decembar 1, 2018 Amorti i opruge se menjaju u paru i novi. Mani toga polovnog. 1 Podeli ovaj post Link to post