Jump to content
Ivan Verso

Amortizer i opruga

Recommended Posts

Pozdraav svima, malo procureo mi je zadnji amortizer, a prilikom zamena kume primetio sam da mi je oštećena i opruga, na istom točku. Kakvo je vaše iskustvo sa polovnim amortizerima i oprugama?

Podeli ovaj post

Dobrodošli na forum Toyota club Serbia, skraćeno TcS. Želimo Vam prijatan boravak. :dobrodosli:

Podeli ovaj post

Meni je mehanicar odbil mjenjat rabljene opruge.Anlaser,alternator itd ok ali nesto o cem sigurnost auta(glave) ovisi kaze nemoj. Nikad ne znas kad je neko neku rupu puknul ili pregrijal kocnice...

A i ja se drzim tog stava,bolje jeftinjara ali nova nego premium rabljena pa da nosis glavu u vrecici....

Poslano sa mog Lenovo P1ma40 koristeći Tapatalk

Podeli ovaj post

Zanimljiv rezon.

Samo, sta kad na glanc novom amortizeru ode stozer (donja solja) na kojoj lezi opruga i to na manje od 2000km?

Znas kako smo se izokretali po putu?

Srcom nikog u suprotnom pavcu...

Pazite se ljudi "jeftinih" delova, kada su trapovi u pitanji, moze da izadje previsoka cena te stednje.

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk

• Upvote 1

Podeli ovaj post

Pozdraav svima, malo procureo mi je zadnji amortizer, a prilikom zamena kume primetio sam da mi je oštećena i opruga, na istom točku. Kakvo je vaše iskustvo sa polovnim amortizerima i oprugama?

Sta znaci ostecena opruga?

De pojasni malo to.

Inace, za opruge je neko nepisano pravilo da se menjaju u paru, tek da ti spomenem. ;)

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk

Podeli ovaj post

Amorti i opruge se menjaju u paru i novi. Mani toga polovnog.

• Downvote 1

Podeli ovaj post