Gaga3 6 Napisano April 16, 2019 Pozdrav drugari ja sam zaboravila da se predstavim...zovem se Dragana, iz Čačka sam i evo mog novog ljubimca Toyota Yaris 2006 god. 1.4 D! Podeli ovaj post Link to post
TcS 145 Napisano April 16, 2019 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 16, 2019 Zanima me da li imate neki savet u vezi vrste dizela koji sipate u vaše ljubimce? Takođe me zanima da li na ovom Yarisu u mraku sijaju oni krugovi za podešavanje temperature, klime, već sam postavljala pitanje ali nisam dobila odgovor! Meni u mraku sija samo dugme koje je upaljeno npr klima, ali ako želim da upalim nešto drugo u mraku uopšte ne vidim :)! I koga biste preporučili u Čačku za održavanje Toyote? Inače sa autom sam prezadovoljna! Pravi je zvrk! Potrošnja ispod svakog proseka! Odliiiiičan! Hvala! Podeli ovaj post Link to post
GoForit 95 Napisano April 16, 2019 Koliko se sećam, yare bi trebalo da ima noćni mod za komande koje pominješ ... od mene preporuka za Mol dizel gorivo. Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 16, 2019 Eeee to tražim, kako se to pali :D ?? A što se tiče Mol pumpe imam samo jednu i ne tako blizu, imaš li iskustvo sa Eko pumpom i Avio dizelom? Hvala :D Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 16, 2019 Kod mene ovako izgleda, nije baš isto kao na ovoj gornjoj fotki :), ali verujem da može i na mom autu da sija Podeli ovaj post Link to post
GoForit 95 Napisano April 16, 2019 Verovatno se radi o automatskoj klimi, noćni mod bi trebao da se aktivira onog momenta kada na ručici za svetla, okreneš "prsten" (uslovno rečeno) sa pozicije auto dnevnih na noćno kratka (srednja). Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 16, 2019 Hvala još jednom! Moraću da probam sutra pa pišem šta sam uradila Podeli ovaj post Link to post
karipesic 0 Napisano April 16, 2019 Evo, imam ipak Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 16, 2019 Neverovatno, da ja to uopšte nisam našla...sad sam na poslu, al moram proveriti dobro još jednom kad se vratim kući pa pišem! :)) Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 16, 2019 Evo kako se to kod mene vidi ....vidi se oko kruga ..al ne vidi se unutar ovih krugova, ovaj drugi i treći Podeli ovaj post Link to post
cveks87 19 Napisano April 17, 2019 Vrlo moguce da su sijalice pregorele. Obicno idu ubodne!Послато са Nokia 7.1 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 17, 2019 Moram pitati auto električara :))) Hvala! Podeli ovaj post Link to post
Mello87 762 Napisano April 17, 2019 Nešto su nam na prvoj slici ove Alu felne poznate Podeli ovaj post Link to post
Skipper 244 Napisano April 17, 2019 Pozdrav Gago. Lep ti yaris a i video sam ga uživo pošto si od mene kupila patosnice pre mesec dana :-)Sent from my SM-J330FN using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 17, 2019 :D kolikoooooo drugara :D :D hahahah......... :D :D ...e pa lepo vas je opet cuti ( citati ) :D Hvala na komplimentima, stvarno jeste lepo Yarence :D....Inace otisla je lampica, promenice mi majstor :D :D Podeli ovaj post Link to post
stefantomic 19 Napisano April 19, 2019 (edited) @Gaga3 I ja imam isti problem sa osvetljenjem komanda na digitalnoj klimi. Ocigledno se to cesce desava sa Yarisima koji imaju digitalnu klimu :D Izmenjeno April 19, 2019 od stefantomic Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 19, 2019 Jesi li menjao tu sijalicu što meni reče majstor ? Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 19, 2019 Imam još jedno pitanje ...Kako se čisti ..tj ko sređuje ovu rđu ili šta god je to :D na točku :D ...da bude lepo..ovo mi bode oči Podeli ovaj post Link to post
cveks87 19 Napisano April 19, 2019 Idi kod nekog auto limara i on ce ti to srediti-ofarbati, Mozda sam vec rekao sto se tice sijalica idu ubodne, jacine mislim da su oko 1.5w Послато са Nokia 7.1 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 19, 2019 Znači auto limar ok ..mislim nije ništa strašno, ali bode mi oči ...a što se tiče sijalice reče mi majstor posle praznika zameniće , a ja mislila da je normalno što ne sija i još razmišljam da li je moguće da ga Toyota tako napravi ...dok nije počelo da me nervira u mraku...pa reko da pitam vas ......Znači sve će se srediti e pa dobroooo .....Hoću i farove da mu ispoliram, to isto ne umem sama .... Planiram i voskiranje kad se skupe pare i to je to ..... Podeli ovaj post Link to post
cveks87 19 Napisano April 19, 2019 Mozes i sama da sredis ali nije to zenski poso pitaj limara i za farove. To su sve sitnice koje cine slobodno vreme zanimljivijim Послато са Nokia 7.1 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 19, 2019 Sutra ću da zovem limara, poznajem jednog baš dobrog! Podeli ovaj post Link to post
Gaga3 6 Napisano April 19, 2019 Imam još jedno pitanje nemojte da se smejete ....ja sam dobila neku knjižicu uz auto gde se spominje onaj mode na volanu za podešavanje jezika, muzike i piše blutut...e sad meni to i nije nešto potrebno da povezujem sa telefonom, al čisto da znam da li to na autu postoji ili ne..plašim se da to čačkam, pokvariću one prečice za muziku, pa neću umeti da vratim :D Podeli ovaj post Link to post
stefantomic 19 Napisano April 21, 2019 On 19.4.2019. at 17:22, Gaga3 said: Jesi li menjao tu sijalicu što meni reče majstor ? Nisam jos, nikako da sredim to. Prvo sam sve servise odradio, pa cu ovo na kraju 1 Podeli ovaj post Link to post