emeritus 6 Napisano Avgust 9, 2019 Prva generacija Aurisa je imala problem sa letvom volana koji je rješavan kroz garanciju, na Aurisu kog sam kupio nije otklonjeno (vlasnik je stariji čovjek koji izgleda nije ni obratio pažnju na to). Uglavnom simptomi su lupkanje, kuckanje...majstor mi kaže da to nije ništa kako se znaju čuti letve na Aurisu. Da li reparirati letvu ili ganjati polovnu? Nije strašno ali mene nervira i najmanji šum kad čujem na autu... Послато са Redmi Note 4X помоћу Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Bax 7 Napisano Avgust 9, 2019 (edited) https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/184165-clicking-noise-from-steering/ Evo ti tema pa procitaj, ovo je kod mene pravilo problem od koga sam poludeo, dok nisam sam sredio. Majstori su isto filozofirali, kako tako na svakom klikce, bla bla.... Al ako sredis da posaljes jedno pivo u Beograd Izmenjeno Avgust 9, 2019 od Bax Podeli ovaj post Link to post
emeritus 6 Napisano Avgust 9, 2019 to kliktanje mi se dešavalo na roli, ali nije mi nešto smetalo, ovo me baš iritira, nadam se da ću do proljeća izdržati, lupkanje tup-lup, pa onda škripa sa suvozačeve strane...užas! Послато са Redmi Note 4X помоћу Тапатока Podeli ovaj post Link to post