cdyane 137 Napisano Februar 23, 2021 Stigla i rezerva. Jos da stignu ledove za zmigavce i dosta je sa upgrade-a. :D Prvi stigli za 18 dana, ovi za 20 iz Engleske. Nije lose. Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Februar 23, 2021 Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Piske 1083 Napisano Februar 23, 2021 Uvek kada vidim povoljne alufelne pomislim na tebe . Sent from my Mi A1 using Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 24, 2021 Uvek kada vidim povoljne alufelne pomislim na tebe . Sent from my Mi A1 using TapatalkOvo je dzabe realno. Steta sto ne mogu da naletim na ovakvu ponudu kod nas. A bas su lepi, bar meni se svidjaju. A i cena je bombona... Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 24, 2021 Stigli inace i ledove za zmigavce danas. Naravno za zadnje sam opet promasio kod... Narucim si zato novi ovih dana. A napred. E napred ubijaju. Drugi auto odmah. Na jednom videu je kako je sa led i sa halogeni zmigavac. A na drugom je sa "novih" svetala. Podeli ovaj post Link to post
Piske 1083 Napisano Februar 24, 2021 Cdyane Ako si zainteresovan za felne nazovi ga i pitaj dal šalje za Makedoniju ( naravno i koliko to košta ) Sent from my Mi A1 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 24, 2021 Cdyane Ako si zainteresovan za felne nazovi ga i pitaj dal šalje za Makedoniju ( naravno i koliko to košta ) Sent from my Mi A1 using TapatalkHocu. Da vidimo sta ce da kaze. Hvala puno Piske. Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Piske 1083 Napisano Februar 24, 2021 Nema na čemu. Neka ti kaže prečnik centralne rupe felne . Ostale podatke je postavio u oglasu . Sent from my Mi A1 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
peppone 10 Napisano Februar 24, 2021 Pa možeš da se dogovoris da ti pošalje za Bujanovac ili Vranje i tamo da pokupiš ako ne moze za Mkd. Tebi nije daleko od Tetova a te pošiljke idu od danas za sutra. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 24, 2021 Pa možeš da se dogovoris da ti pošalje za Bujanovac ili Vranje i tamo da pokupiš ako ne moze za Mkd. Tebi nije daleko od Tetova a te pošiljke idu od danas za sutra. Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkDobra ti ideja. Nije mi daleko uopste, taman i do Lidla da prosetam. Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Februar 24, 2021 Sta ti me treba test na koronu ako prelazis granu?Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Februar 24, 2021 Stigli inace i ledove za zmigavce danas. Naravno za zadnje sam opet promasio kod... Narucim si zato novi ovih dana. A napred. E napred ubijaju. Drugi auto odmah. Na jednom videu je kako je sa led i sa halogeni zmigavac. A na drugom je sa "novih" svetala. [/url] Brutalno ti ovo ispalo Vidiš se iz svemira Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Februar 24, 2021 Inače one sijalice i sva ta čuda... brutalno Vidiš se iz svemira Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
peppone 10 Napisano Februar 24, 2021 Sta ti me treba test na koronu ako prelazis granu?Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći TapatalkNe treba između Srbije i Makedonije. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Februar 24, 2021 Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Februar 24, 2021 Ne treba između Srbije i Makedonije. Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkNema ni samoizolacije niti testa?Zvuči tako nestvarno i dobro Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 24, 2021 Sta ti me treba test na koronu ako prelazis granu?Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći TapatalkKako je Peppone rekao ne treba. Bio brat pre mesec i po iz Srbiju kod nas ali za vracanje je trebalo da ide u izolaciju ili da uradi PCR test. On se vraca Nedelju u Ponedeljka ukidaju testove i izolaciju. Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 24, 2021 Inače one sijalice i sva ta čuda... brutalno Vidiš se iz svemira Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći TapatalkBrate mili, ubijaju. Nemoguce je da gledas u njih. Sutra ako sve normalno radi kod Kineze, imali festival od 6-19.02 ide i za zadnje zmigavce porudzbina. Kad sam izvadio zadnji stop da promenim to i kad sam video da je obicna sijalica u pitanju a ne na nabadanje popizdeo sam. Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Februar 24, 2021 Brate mili, ubijaju. Nemoguce je da gledas u njih. Sutra ako sve normalno radi kod Kineze, imali festival od 6-19.02 ide i za zadnje zmigavce porudzbina. Kad sam izvadio zadnji stop da promenim to i kad sam video da je obicna sijalica u pitanju a ne na nabadanje popizdeo sam. Sent from my SM-A715F using Tapatalkjaooooo u jednu ruku dobro,ali ne u ovom slučaju hahhahhaahhPoslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 24, 2021 jaooooo u jednu ruku dobro,ali ne u ovom slučaju hahhahhaahhPoslano sa mog Redmi Note 7 koristeći TapatalkMozda sam bacio do sad 50ak evra za dzaba na pogresnih sijalica. Dodje mi da se pojedem ziv ali ici cu do kraja. A brat isti bio do danas kod nas u Makedoniji, dosao pre 5 dana a u Srbiji zasedavao krizni stab jer je doslo do povecanja zarazenih i jedna moguca mera valjda mi pricamo da zatvore opet granice i ko ulazi ide u karantin. Kaze j*bote necu valjda opet da ga p*pusim. Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Februar 24, 2021 Kod nas totalna pušiona . Ne moze se preko granice.A ja blizu Slovenije i Italije... tamo svaki vikend išao... A u Sloveniji ne mogu niti van svoje opštine,totalno ih zatvorili.Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 24, 2021 Slovenci najvise nadrljali. Srbi se previse opustili cini mi se, a mi klasika, odavno naj*bali, nemamo ni vakcine jos. Nesto Srbi donirali i to je to... Eto bar u Srbiji mozemo ako nista drugo.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Piske 1083 Napisano Februar 24, 2021 Ahhh Ne mogu ni ja do Francuske i Španije a tako sam se navikao . Zaribaće mi auto načisto Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 25, 2021 Kad meni nije nemas ti brige nikakve. :D Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
cdyane 137 Napisano Februar 25, 2021 Inace sad smo u full led-u. Nasao i montirano i za zadnje zmigavce. Dakle napred: dnevna led svetla, led zmigavce, pojacana halogena i belija poziciona svetla(jbg led u ovih projektora ne bih imali nikakvu svrhu). Nazad: Poziciona kako god ih nazovemo fabricia led, stop svetlo promenjeno u led(kod Korolama narocito kod redizajna bas prosao malo pre komsija je fabricki led), zmigavci led, rikverc led, maglenke fabricka led. Led na tablicama i zmigavaca u retrovizora. Unutra odavno promenjeno u led. Kostalo me ovo zadovoljstvo oko 60 evra, plus 32 funti poziciona svetla(imam jos jedne u rezervu dakle 64 i svakako jeftinijih od 95 koliko mi trazili u Toyoti). -Unutra su obicna t10 ubodna svetla dok srednje svetlo t.j. nazad nije ubodno(ne znam sad kako se zove) inace je duzine 31mm. -Rikverc svetlo je obicno t10.-Zmigavci u retrovizorima t10.-Zmigavci napred t20 7443 W21W-Zmigavci pozadi PY21W BAU15S(NE 1156 BA15S)-Stop svetla su P21W 1156 BA15S.-Poziciona su HIR2. Ako nekom zatreba ili hoce da uradi ovakav "upgrade" evo mu kodove da ne luta kao mene i da ne baca pare kao ja. OBAVEZNO ZA ZMIGAVCE DA UZME SA INTEGRISANIM REZISTORIMA U NJIMA JER U SUPROTNOM CE IMATI HYPER FLASH ILI BRZO BLINKANJE KAO KAD JE SIJALICA PREGORELA. Veceras video kako i nazad izgleda.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post