markols 33 Napisano Septembar 16, 2021 (edited) Mozda sam mogao i bolje da slikam ali jbg na brizinu. Namerno nisam hteo da uguram kabl u ovom delu, ne bih voleo da dobije neki lift pa da mi zveci posle. Ovo je "nebo" Ovde ide sa leve strane kedera, lako se zavuce Ispod ove crne platike se zavuce kabl ima neki luft A ovde sam kupio ovaj USB nastavak na G da ne bih uradio nekad nogom i polomio konektor Izmenjeno Septembar 16, 2021 od markols 1 Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Decembar 13, 2021 Da li je normalno da mi je nivo antifriza blizu minumuma, nisam siguran da je tako bilo od starta. Podeli ovaj post Link to post
biciklista 37 Napisano Decembar 13, 2021 Verujem da pri svakom redovnom servisu kontrolišu i nivo antifriza. Koliko je vozilo prešlo do sada ? Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Decembar 13, 2021 23.000km. Ja sam dolio tipa 100-150ml. Podeli ovaj post Link to post
biciklista 37 Napisano Decembar 13, 2021 Idući put možda otidji u servis kada primetiš da je na minimumu, da oni to konstatuju (da nedostaje) i da dospu. Zbog reklamacije, garancije i eventualne zamene nečega "sutra". Ja npr u yarisa za 75 kkm nisam dosuo "ni kap", ali, ne mogu da garantujem da nisu dosipali u servisu (a da ja za to ne znam). Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Decembar 13, 2021 U pravu si, trebao sam da odem do servisa da zapisu da su dosuli i da ima neki trag. Nista, sl.put do servisa. Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Decembar 13, 2021 Gledaj nivo na zagrijan motor nakon paljenja ventilatora.Inače,normalno bi bilo negdje na pola ili čak malo niže na hladno.Kad se motor zagrije volumen tekućine se poveća i dođe antifriz skoro na max.Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano April 25, 2022 (edited) Cao svima, za vikend sam uradio mali upgrade zvucnika + zvucnu izolaciju. Zvucnici koji su stavljeni su Focal toy IS 165 i Focal toy IC 165. Nosaci i kablovi koji se dobiju u pakovanju su plug & play, nema nekog budzenja (osim ispred suvozaca gde je visokotonac i zvucnik za SOS). Fabricki zvucnici su veoma laku tipa 150g dok su Focal jedno 5x tezi. Evo par slika. Izmenjeno April 25, 2022 od markols Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano April 25, 2022 Ima li razlike u zvuku multimedije?Vidim da ne vidim one najlone (folije) koji su se nekada stavljali kao zaštita ispod tapacirunga i još lijepili nečim crnim ...Toga ovdje nema? Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano April 25, 2022 pre 9 minuta, LAV-LAV said: Ima li razlike u zvuku multimedije? Vidim da ne vidim one najlone (folije) koji su se nekada stavljali kao zaštita ispod tapacirunga i još lijepili nečim crnim ... Toga ovdje nema? Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Ima razlike posebno visoki tonovi i bas. Ako se slusa radio i nema puno raznike ali ako se slusa pre BT, USB-a ili Android Auta onda se cuje razlika. Quote Vidim da ne vidim one najlone (folije) koji su se nekada stavljali kao zaštita ispod tapacirunga i još lijepili nečim crnim ... Na prednjim vratima je ovaj plasticni izvolacioni panel a pozadi je folija, slika br. 6 Nju sam sklonio i stavio ovaj vibro izolacioni materijal (alubutil) kao i iza samog zvucnika, dok sam pozadi stavio alubutil sa unutrasnje strane na dva dela, tako da kad se zatvaraju vrata ili pojaca malo vise muzika nista ne zveci. Drugaciji je i zvuk zatvaranja vrata. Na tapacir sam zalepio vibrofiltr kupu 15mm. Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano April 25, 2022 taman sam mislio pitati šta je ono na slici br. 5... i eto odgovora... gdje si to nabavio?Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano April 25, 2022 Ne znam da li je dozvoljeno da ovde kacim linkove pa cu ti odgovor poslati u privatnoj poruci. Podeli ovaj post Link to post
biciklista 37 Napisano April 26, 2022 pre 17 sati , markols said: Drugaciji je i zvuk zatvaranja vrata. Na tapacir sam zalepio vibrofiltr kupu 15mm Mene taj zvuk zatvaranja zadnjih vrata baš nervira. Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Januar 28, 2023 (edited) Danas sam povezao dodatak na TPMS senzor i sad na ekranu vidim pritisak za svaku gumu a ne samo kao pre ikonicu da je neka guma ispod limita. Skine se C pillar i predzeka kabl u TPMS box. Ovo je url ka aliexpressu za TPMS monitor uredjaj: https://www.aliexpress.com/item/1005004418063033.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.579e79d2fVpsct Izmenjeno Januar 28, 2023 od markols 1 Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Januar 29, 2023 Ne mogu locirati gdje si ovo ugradio. Koji si dio ovo odvojio za taj kabel?Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Januar 29, 2023 Stub sa vozaceve strane, stub kod zadnje klupe, bocni panel. Evo primera: https://youtu.be/WLc4asT2EuU Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Januar 29, 2023 Razumio , hvala Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
djpesic 14 Napisano Januar 30, 2023 Ovo je bas dobra stvar. Pretpostavljam da bi radio i na hibrid verziji u luna opremi. Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Januar 30, 2023 1 sat pre, djpesic said: Ovo je bas dobra stvar. Pretpostavljam da bi radio i na hibrid verziji u luna opremi. Ima opcija za hybrid i petrol kad se porucuje ali instrument tabla mora da bude digitalna kao sto je na slici. Luna paket mislim da neka digitalnu instrument tablu. Podeli ovaj post Link to post
djpesic 14 Napisano Januar 30, 2023 Moja je digitalna tabla, ista kao ova (osim sto mi je automatski prenos, pa se razlikuju sitnice. Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Januar 30, 2023 E onda ce raditi, samo se izabere verzija za hybrid. Podeli ovaj post Link to post
bane1321 81 Napisano Avgust 22, 2023 (edited) Svaka čast za ideje i radove... Kad sam kupio Corollu mislio sam samo još da joj zatamnim stakla, a onda sam isčitao tvoju temu! Izmenjeno Avgust 22, 2023 od bane1321 1 Podeli ovaj post Link to post
bane1321 81 Napisano Avgust 30, 2023 (edited) Ha, ha, nisi još, ali ima tu materijala! Jel možeš da baciš neki link za USB hub koji radi? Izmenjeno Avgust 30, 2023 od bane1321 Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Oktobar 29, 2023 On 30. 8. 2023. at 14:12, bane1321 said: Ha, ha, nisi još, ali ima tu materijala! Jel možeš da baciš neki link za USB hub koji radi? Ja koristim ovaj https://www.tehnomanija.rs/kompjuteri-hardware-i-kancelarijska-oprema/citaci-kartica-i-adapteri/hama-usb-adapter-sa-4-porta-12324-000000000001121109 Podeli ovaj post Link to post