raicevic 2 Napisano utorak u 14:08 Pozdrav svim članovima foruma! Od pre dva dana sam drugi vlasnik automobila Toyota Auris 1.33 2016. godište. Radujem se razmeni iskustava sa ostalim vlasnicima Aurisa i Toyota vozila. Auto je na oko lepo očuvan, prešao je 55000km, početne je TERRA opreme. Podeli ovaj post Link to post
TcS 127 Napisano utorak u 14:08 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
vojin88 5 Napisano utorak u 14:12 Neka te lepo sluzi. Daj slike iskustva itd... 1 Podeli ovaj post Link to post
Zeleni Zub 1 Napisano utorak u 20:10 Dobrodošao. Koja mu je cijena bila, ako nije tajna Podeli ovaj post Link to post
indigo 6 Napisano utorak u 20:33 Dobrodošao! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
raicevic 2 Napisano utorak u 20:39 Hvala na dobrodošlici. Rano je za iskustva, osim da je auto proveren, uzet od poznatog prodavca, i da nam se jako dopada. pre 25 minuta, Zeleni Zub said: Dobrodošao. Koja mu je cijena bila, ako nije tajna Nije tajna, okruglo 9. Podeli ovaj post Link to post
cdyane 27 Napisano utorak u 23:34 Jel ovaj Niski sto je do pre neko vreme bio u oglasima? Na slikama je delovao odlicno, kao nov auto a i kilometraza mala. Imam ja istog samo 1.6 bez ove felne koje mu usput odlicno stoje. Sent from my Redmi S2 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
vojin88 5 Napisano sreda u 12:36 Taj iz nisa mislim da je 1.6 ako se ne varam vidjao sam ga posto sam iz Nisa.Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj post Link to post
Zeleni Zub 1 Napisano sreda u 20:47 On 12.1.2021. at 21:39, raicevic said: Hvala na dobrodošlici. Rano je za iskustva, osim da je auto proveren, uzet od poznatog prodavca, i da nam se jako dopada. Nije tajna, okruglo 9. Одлично си прошао. Podeli ovaj post Link to post
raicevic 2 Napisano petak u 23:06 (edited) On 13.1.2021. at 0:34, cdyane said: Jel ovaj Niski sto je do pre neko vreme bio u oglasima? Na slikama je delovao odlicno, kao nov auto a i kilometraza mala. Imam ja istog samo 1.6 bez ove felne koje mu usput odlicno stoje. Sent from my Redmi S2 using Tapatalk Jeste prethodni vlasnik takođe nišlija, i auto je bio na oglasima. Uz Terra opremu, prvi vlasnik mu je odmah uzeo felne 15" i zadnje parking senzore. Zvuk senzora se dosta slabo čuje, uz uključenu muziku i malo jaču ventilaciju. Jako me zanima da li ga je moguće pojačati. Vidim da imamo istu boju i opremu. Za jači motor, skidam kapu! Izmenjeno petak u 23:08 od raicevic 1 Podeli ovaj post Link to post
raicevic 2 Napisano petak u 23:16 Vreme se pokvarilo od kupovine, pa će dalje slikanje da sačeka. 1 Podeli ovaj post Link to post
cdyane 27 Napisano subota u 06:41 Odlican! Mislim da moze da se pojacaju senzori ali da lociras gde se nalazi zvucnik za iste. Kod mene su na najjace i ubijaju koliko su glasne. Plus sto zivim u tesnoj ulici aute i zidovi su sa strane, piste senzori celo vreme zbog ona dva stranicna senzora. Imas samo zvucni ili i graficki prikaz? Sent from my Redmi S2 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
raicevic 2 Napisano subota u 07:15 pre 30 minuta, cdyane said: Odlican! Mislim da moze da se pojacaju senzori ali da lociras gde se nalazi zvucnik za iste. Kod mene su na najjace i ubijaju koliko su glasne. Plus sto zivim u tesnoj ulici aute i zidovi su sa strane, piste senzori celo vreme zbog ona dva stranicna senzora. Imas samo zvucni ili i graficki prikaz? Sent from my Redmi S2 using Tapatalk Hvala, potražiću po prtljažniku. Čini mi se da sa te strane dolazi zvuk parking senzora. Nema nikakve grafike, ni displeja u autu, samo je zvučni signal. Podeli ovaj post Link to post