LAV-LAV 225 Napisano Maj 10 Meni kad je crknuo aku (auto je palio,ali je bilo nekih znakova meni poznatih...)... i test u servisu je pokazao da je za zamjenu...Ugradio sam original Toyota aku... (veće perfomanse od "originala turskog"... )Kaze mi jedan koji se bavi s akumulatorima da ovaj Toyota aku definitivno ima jače perfomanse... i on na aku testu padne na sljedećeem servisu hahhahaOk... zamijene ga novim na servisu, bio u garanciji..ali na testu kod jednog majstora za akumulatore- kaze da ga ne bi mijenjali jer su to za njih jos dobre perfomanse. I da ne bi odobrili zamjenu !?. Znači, definitivno original i boli te briga, očito imaju drukčije parametre !Nisi rekao koliko je star aku? 3 god?Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Big_Mazzy82 4 Napisano Maj 11 Da, sada ce tri godine.. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
bane1321 79 Napisano Maj 11 (edited) Ja sam u ex-Reno dizlo sa start-stop sistemom ugradio Exide EFB. Trajao je i traje već tri ipo godine bez problema, a kao što rekoh auto ima ss sistem, kog sam najčešće zaboravljao da isključujemo i pri tom auto je stajao napolju. Tako da od mene jedno "pozitivno brojanje" za Exide! Izmenjeno Maj 11 od bane1321 Podeli ovaj post Link to post
Big_Mazzy82 4 Napisano Maj 11 Uzet Exide.Kaze covek, jedna celija iskrivljena, na ovom starom. Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Maj 13 I meni je isto cro akumulator. Zamenili mi besplatno u ovlascenom, bio je jos pod garancijom. Podeli ovaj post Link to post
biciklista 37 Napisano Maj 13 Znači, garancija nije pokrila zamenu akumulatora ? Podeli ovaj post Link to post
Big_Mazzy82 4 Napisano Maj 13 Ne znam, nisam ni isao u Toyota centar.Nisam imao vremena, da cekam.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Pajser China 25 Napisano Decembar 6 Uzeo sam ono malo cudo, sa alija, da bi dobio bezicni android. Medjutim, samo funkcionise, ako ga povezem na onaj prednji usb, nece ako ga povezem na usb, koji je u kaseti, ispod naslona za ruku. Da li postoji sansa da se nekako to sredi? Kaži mi, molim te, šta si uzeo?Baci link ako nije problem Kako se ponaša telefon, jel' mnogo troši bateriju u tom režimu?Kupio bih ovo, jer leti se telefon prilično greje pošto se puni non-stop Sent from my SM-S908B using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post