LAV-LAV 224 Napisano Maj 10 Meni kad je crknuo aku (auto je palio,ali je bilo nekih znakova meni poznatih...)... i test u servisu je pokazao da je za zamjenu...Ugradio sam original Toyota aku... (veće perfomanse od "originala turskog"... )Kaze mi jedan koji se bavi s akumulatorima da ovaj Toyota aku definitivno ima jače perfomanse... i on na aku testu padne na sljedećeem servisu hahhahaOk... zamijene ga novim na servisu, bio u garanciji..ali na testu kod jednog majstora za akumulatore- kaze da ga ne bi mijenjali jer su to za njih jos dobre perfomanse. I da ne bi odobrili zamjenu !?. Znači, definitivno original i boli te briga, očito imaju drukčije parametre !Nisi rekao koliko je star aku? 3 god?Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Big_Mazzy82 4 Napisano Maj 11 Da, sada ce tri godine.. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
bane1321 77 Napisano Maj 11 (edited) Ja sam u ex-Reno dizlo sa start-stop sistemom ugradio Exide EFB. Trajao je i traje već tri ipo godine bez problema, a kao što rekoh auto ima ss sistem, kog sam najčešće zaboravljao da isključujemo i pri tom auto je stajao napolju. Tako da od mene jedno "pozitivno brojanje" za Exide! Izmenjeno Maj 11 od bane1321 Podeli ovaj post Link to post
Big_Mazzy82 4 Napisano Maj 11 Uzet Exide.Kaze covek, jedna celija iskrivljena, na ovom starom. Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Maj 13 I meni je isto cro akumulator. Zamenili mi besplatno u ovlascenom, bio je jos pod garancijom. Podeli ovaj post Link to post
biciklista 37 Napisano Maj 13 Znači, garancija nije pokrila zamenu akumulatora ? Podeli ovaj post Link to post
Big_Mazzy82 4 Napisano Maj 13 Ne znam, nisam ni isao u Toyota centar.Nisam imao vremena, da cekam.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post