LAV-LAV 196 Napisano Novembar 24, 2021 Ej ljudi, vozim ove dane i na multifunkcionalnom (u boji) displeyu mi pokaže temp 4 C... U vožni se digne temp na 5 C i nakon nekog vremena uletim u gustu maglu i pokaže mi temp opet 4 C ,ali ovaj put s pahuljicom ispred broja (kao kada temp padne na 3C)!?Da li je moguće da senzor temp ima u sebi i senzor nekakve vlage da "osjeća" mogućnost leda na cesti ili?To sam prvi put primjetio...Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
cdyane 123 Napisano Novembar 24, 2021 Moguce je. Drugaru na Fokusu 2015 godiste u osnovnoj Trend opremi se palila pahuljica na odredjenim stupnjevima, senzor neki da te predupredi da smanjis dozivljaj. :D Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 196 Napisano Novembar 25, 2021 To s pahuljicom se uvijek pali kada temp dođe na 3 C. Ali prvi out sam vidio da se upali i na 4 C s tim da u razmaku od 30 km se pojavilo i s pahuljicom i bez...hmPoslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
nikola.shagy 3 Napisano Avgust 15, 2022 Konacno sam se posvetio Toyotici :-) Sa Alija prosle godine stigla koza za volan i tempomat. Situacija sledeca: Koza solidno uradjena, malo sam omasio sa trakom samolepljivom rad ali popravicu. Tempomat lagano postavljen ali ne radi, pretpostavljam da nije aktiviran softverski jer je i @cdyane imao isti problem. Podeli ovaj post Link to post
nikola.shagy 3 Napisano Avgust 15, 2022 I jedno pitanje za iskusnije clanove foruma, da li je neko imao problem sa zadnjim sedistem. Naime u delu 2/3 se deo do vrata ponasa kao da nije unutra lim fiksiran, kao da radi? Da li je neko imao sl situaciju i sta je radio? Ili da reklamiram garanciju? Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 196 Napisano Avgust 15, 2022 ovo s kožom je dosta dobro i vidim da su i šavovi kao original Koliko si platio tu kožu (da li je to zaista kožni materijal -kako ti se čini na ruku ?)Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 196 Napisano Avgust 15, 2022 I jedno pitanje za iskusnije clanove foruma, da li je neko imao problem sa zadnjim sedistem. Naime u delu 2/3 se deo do vrata ponasa kao da nije unutra lim fiksiran, kao da radi? Da li je neko imao sl situaciju i sta je radio? Ili da reklamiram garanciju?Ovo za sjedalo... kako misliš na garanciju obzirom da ti auto ima 7 god? Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
cdyane 123 Napisano Avgust 16, 2022 Konacno sam se posvetio Toyotici :-) Sa Alija prosle godine stigla koza za volan i tempomat. Situacija sledeca: Koza solidno uradjena, malo sam omasio sa trakom samolepljivom rad ali popravicu. Tempomat lagano postavljen ali ne radi, pretpostavljam da nije aktiviran softverski jer je i [mention=5110]cdyane[/mention] imao isti problem. Tempomat j*be ne vadi. Lepo je to sa kozom ispalo. I ja sam mislio da odradim to odavno ali nemam zivaca. Nego daj da vidimo taj deo o kom pricas da uporedim kod mene jer nisam tacno razumeo o cemu pricas. Ako moze video jos bolje.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
nikola.shagy 3 Napisano Avgust 16, 2022 @cdyane Pokusacu da snimim za vikend i postavim. @LAV-LAVproizveden je 2015, prva registracija 2016. p.s. prema knjizici imamo 10 godina garancije ili nesto preskacem? Podeli ovaj post Link to post
cdyane 123 Napisano Avgust 17, 2022 Kako znam 6+4(eventualno, ne znam koji uslovi trebaju za to da budu ispunjenje).Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
nikola.shagy 3 Napisano Avgust 23, 2022 10 godina uz redovan servis kod njih :-) @lav-lav ostao sam duzan odgovor za kozu, u pitanju je prirodna koza, dosta dobar kvalitet na dodir. 28 eur sa postarinom kod cika Alija :-) Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 196 Napisano Avgust 28, 2022 U prve 3 god ide valjda sve u tu garanciju... kasnije do pete godine samo nešto... od pete do desete opet Toyota daje garanciju pa mozda imas srece ,ali za sjedalo... javi kako je prosloPoslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post