bane1321 79 Napisano Novembar 16, 2023 (edited) pre 39 minuta, stef said: Android auto je užas. Sin ima iPhone i kada se okači sa CarPlay sve radi kako treba. 5x ružniji interfejs ali brate radi kako treba. Android užas... Od juče mi brlja osnovna funkcija - pozivanje i prijem poziva. Ludilo... A baš sam mislio da su na toj verziji konačno nešto unapredili! Izmenjeno Novembar 16, 2023 od bane1321 Podeli ovaj post Link to post
stef 14 Napisano Novembar 16, 2023 Ma kakvi - šalim se. Samo napred... Što se tiče hladnog starta, bez obzira da li si u garaži ili na parkingu - sistem čim postane svestan svoje i spoljne temperature, upaliće motor da ugreje motor. Koliko god da ti eventualno forsiraš e-mode. Sistem štiti sam sebe. Moje iskustvo je da motor radi vrlo kratko. Možda čak i kraće od 5min i onda pređe u redovan hybrid režim rada. To je sve u manualu opisano i očekivao sam takvo ponašanje i realno sa tehničke strane opravdano. Čitam da ljudi imaju razne prigovore na takvo ponašanje ali bih rekao da je u pitanju neobaveštenosti ili ne znanje. Ne bih puno pridavao značaja tim primedbama. Ako ih ima... Što se tiče mesta - na RAVu je jako široka centralna konzola i desnu nogu mi gura pod volan. Kako god da sednem. Naravno, naglasio sam, nisam dimenzija po JUS-u tako da je to bio odlučujući problem. Takođe mislim da instrument tabla na RAVu ide previše ka putnicima pa možda i to vizuelno smanjuje prostor. Bilo kako bilo ja u Corolli sedim opušteno a u sestrinom RAVu ne mogu da sedim duže od par min. Kao vozač naravno... Podeli ovaj post Link to post
biciklista 37 Napisano Novembar 16, 2023 Svašta je u upustvu opisano. Pa i da na oko -30 ne možeš uopšte "da startuješ" Šalim se, malo. I ja vozim hibrid, pa mu u tehničkom smislu znam "boljke". Podeli ovaj post Link to post
bane1321 79 Napisano Novembar 17, 2023 (edited) @stef Što bi Radovan III rekao, evo rešeeenja! https://a.aliexpress.com/_m02JuTK Izmenjeno Novembar 17, 2023 od bane1321 Podeli ovaj post Link to post
stef 14 Napisano Novembar 17, 2023 pre 29 minuta, bane1321 said: @stef Što bi Radovan III rekao, evo rešeeenja! https://a.aliexpress.com/_m02JuTK Au 1 Podeli ovaj post Link to post
bane1321 79 Napisano Novembar 17, 2023 Što bi Sir Oliver rekao: Cijena, prava sitnica! Podeli ovaj post Link to post
stef 14 Napisano Novembar 17, 2023 Ma kakvi. Dosta je meni ovih 10 inca samo sa AA proradi kako treba. Rešio sam problem da radi wireless, odnosno nije potreban kabel za konekciju ali samo da poprave more bagova. Podeli ovaj post Link to post
bane1321 79 Napisano Novembar 17, 2023 Na Toyota touch 2 AA radi isključivo pomoću kabla, to me smara jer ima samo jedan USB ulaz, pa kad uključim navi ne mogu da slušam muziku sa fleša! Podeli ovaj post Link to post
stef 14 Napisano Novembar 17, 2023 Izvoli rešenje za tvoj problem. Ali i dalje moraš da koristiš taj jedan usb ali onda telefon nije na kabelu. https://www.aliexpress.com/item/1005005797338636.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.2.4243582fAmnPwm P.S. Moji problemi sa AA nemaju veze sa ovim uređajem. Iste probleme imam i na kabelu. Nabavio sam ga za još troje ljudi, radi kao sat. 1 Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Novembar 18, 2023 On 17. 11. 2023. at 18:41, bane1321 said: Na Toyota touch 2 AA radi isključivo pomoću kabla, to me smara jer ima samo jedan USB ulaz, pa kad uključim navi ne mogu da slušam muziku sa fleša! A ako bi koristio USB hub? Ja ga koristim za AA i dash kameru i radi sve na jedan USB. Podeli ovaj post Link to post
bane1321 79 Napisano Novembar 18, 2023 Da hub je u planu, pričali smo kod tebe u temi, samo kažem, da mi je neshvatljivo loše rešeno fabrički. Mislio sam da je to do opreme, ali vidim da ni u višim paketima nema dodatnih USB ulaza, niti utičnica za struju (dobro bi došao jedan u gepeku). Podeli ovaj post Link to post
stef 14 Napisano Novembar 19, 2023 Da. Ja imam 2x USB-c za zadnju klupu, 1x USB za AA i u naslonu za ruku mislim da je 2 x USB-c i 12V. 1 Podeli ovaj post Link to post