Popaj 2 Napisano Novembar 22, 2022 (edited) Pozdrav za sve clanove foruma Prvo da vam kazem da mene automobili kao automobili ama bas nikada u zivotu nisu nesto posebno zanimali. Neke druge stvari me daleko vise interesuju, izmedju ostalog motori i jedrenje. U maju prosle godine sam kupio auto sa hibridnim pogonom i tek od tada mi je voiznja automobila postala nesto interesantnija. Hibrid mozes da vozis bez razmisljanja kao i svaki drugi auto, ali draz u voznji hibrida je upavo u tome sto mozes stalno da budes ukljucen, da pratis sta se desava, analiziras i predvidjas, bas kao da igras video igricu :). Autom sam presao 77 000 km, na godisnjem nivou prosecna brzina je 25 km/h ; EV time 78% ; EV distance 64% ; potrosnja 3,7 l/100km . Prosecna potrosnja u toplijem delu godine (od aprila do kraja oktobra) mi je 3,4 l/100km (u maju i oktobru je bila 3,3 l/100 km) Nakon predstavljanja da predjem i na kritiku, bolje reci sugestiju Dakle uopste mi nije jasno to da na ovom forumu ne postoji neki podforum vezan generalno za hibridna vozila ??? Obzirom da se puno Toyotinih modela (ako ne i svi) vec radi sa hibridnim pogonom, zar ne mislite da bi sve ideje, problemi, nedoumice, servisiranje baterije,... trebali da budu na jednom mestu, a ne da ih clanovi traze ili postavljaju redom po celom forumu? To cisto da razmislite, a u vezi toga da kazem da sam napisao dva teksta: Voznja hybrida - retrospektiva nakon 50 000 km i Toyota hibridi - skriveni problem, moguce resenje i jos neke ideje Iste cu da postavim u podforum Corolla, ali mislim da bi verovatno bili interesantni i vozacima Priusa, RAVa, Camrya,... Izmenjeno Novembar 22, 2022 od Popaj Podeli ovaj post Link to post
TcS 138 Napisano Novembar 22, 2022 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
Popaj 2 Napisano Novembar 22, 2022 pre 11 minuta, TcS said: Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Hvala Podeli ovaj post Link to post
biciklista 32 Napisano Novembar 23, 2022 pre 22 sati , Popaj said: Obzirom da se puno Toyotinih modela (ako ne i svi) vec radi sa hibridnim pogonom, zar ne mislite da bi sve ideje, problemi, nedoumice, servisiranje baterije,... trebali da budu na jednom mestu, a ne da ih clanovi traze ili postavljaju redom po celom forumu? Odlična ideja. Otvaraj takvu temu Podeli ovaj post Link to post