NBG corolla 9 Napisano Maj 10 Iako je zimska sezona tek prosla, razmisljam da kupim felne i na njih montiram zimske gume. Veoma prost posao, osim sto ako ne ugradim Tire Pressure Monitoring System Sensor, palice mi se lampica na tabli. Kako ste vi resavali ovo? Podeli ovaj post Link to post
TcS 139 Napisano Maj 10 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
Crni_Sine 13 Napisano Maj 10 Zimus uzeo nove felne, gume i te senzore i sve su mi odradili u toyotinom servisu.Odrali su me za senzore 50 evra po komadu....Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
NBG corolla 9 Napisano Maj 11 pre 14 sati , Crni_Sine said: Zimus uzeo nove felne, gume i te senzore i sve su mi odradili u toyotinom servisu. Odrali su me za senzore 50 evra po komadu.... Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Ja upravo razmisljam kako to odraditi da me ne oderu Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 209 Napisano Maj 12 Ovo od 50€ po komadu je odlična cijena. Ja sam svoje platio prije 5 godina 240 € u kompletu, a po komadu je bila cijena 100 €.Original, naravno.Zamjenske su bile puno jeftinije.Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post