Danijel 0 Napisano Jul 27, 2023 Pozdrav svima ljudi imam jedan problem relativno sam nov medju vozačima, (probna dozvola). Ovako pre jedno mesec dana uzeo sam od dugogodišnjeg vlasnika toyotu yaris verso 1.5 auto je kostao nekih 1700e mada mi svi kazu da vredi te pare medjutim cim sam ga doveo kući upalio mi je onu lampicu check engine ja poceo odma da paničim posto sam citao razne stvari po internetu, elem odvedem ga na dijagnostku i pise neka greska tjt tako kaze majstor zaprljana klapna gasa i maf senzor, ali on nema trenutno vremena da se time bakce, nista procackam malo ja po internetu i nadjem kako se čisti maf senzor obidjem pola grada nadjem sprej otkacim maf senzor odvrnem ona dva srafa sto ga drze naprskam sprejom pustim da se osusi i vratim na mesto, sta se desava pokušam da upalim auto on ne vergla predhodno sam skunio i vratio klemu na mesto na akumulatoru(-) pokušam opet on opet nece samo kao zaklikce daje kontakt ali nece iz treceg puta zavergla i upali, pola sata kasnije opet isto ima li neko predstvau sta moze da bude hvala svima unapred Podeli ovaj post Link to post
TcS 145 Napisano Jul 27, 2023 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post