stef 14 Napisano Jul 30, 2023 Pozdrav, stigla Corolla Cross i imam problem sa povezivanjem Android Auta - uputstvo je naravno za više modela i troubleshooting je nepostojeći. Prva stvar, kada povežem kabelom telefon, Sve radi SEM poziva. Odnosno poziv stiže, zvoni telefon, ali ne mogu nikako da se javim. To sve radi kada nije aktivan AA, odnosno kada je telefon povezan BTom. Kada sam odključao dev podešavanja na aplikaciji koja bi eventualno omogućila wireless konekciju (Android Auto Wireless ON) ne radi ništa. Ameri rešavaju problem sa kačenjem neke Motorola BT dongle koja ne može da se nabavi kod nas. Ima li ko iskustva sa AAom i novijim Toyota sistemima? Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Avgust 2, 2023 Da li u uputstvu piše da je to moguće samo s nekim android verzijama ili da li su naznačeni neki modwli mobitela?To je kod nekih auta naznačeno sa kojima je uparen taj sistem.Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
stef 14 Napisano Avgust 2, 2023 Na žalost samo piše od koje verzije radi. Mene više muči što i povezivanje kabelom mi ne obezbeđuje mogućnost razgovora. Bukvalno osnovnu stvar ne mogu da obavim. Više puta probao preko BT konekcije sve radi kako treba. Podeli ovaj post Link to post
markols 33 Napisano Avgust 4, 2023 Da li si probao da updatujes android auto? Mislim dal od juna/jula android auto podrzava bezicnu konekciju. Idi u toyota salon i zali se Podeli ovaj post Link to post
stef 14 Napisano Avgust 4, 2023 Jesam. Imam "poremećaj" da mi je software uvek ažuran. Pa na kraju ću morati. Da pokleknem i odem i kažem braćo ne znam da povežem i pored 20 godina iskustva u ITu. Najgore što junior sa iPhoneom povezao se na CarPlay za 2min i radi sve kao sat. Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Avgust 4, 2023 Mislim da je kvaka u vrsti telefona. Probaj sa nekim ludim Samsungom za android autoPoslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post