bane1321 46 Napisano Septembar 15 Vala baš smo gospođa i ja komentarisali tu nalepnicu u baš tom kontekstu! Podeli ovaj post Link to post
Crni_Sine 14 Napisano Septembar 16 Danas "turen" Toyota protect! Aferim!!!Kolko novaca je kostalo to zadovoljstvo?Si radio u servisu, ili negde van? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
bane1321 46 Napisano Septembar 18 Da, jedino u ovlašćenim servisima rade Toyota protect. Guglao sam ove "nezavisne" ditejlere i svuda je bilo nepovoljnije, uzevši u obzir da je auto maltene nov. Međutim i kod ovlašćenih ima razlika u ceni, recimo u Toyota Turingu na Smederevcu je bilo oko 50e skuplje! Mene je izašlo 222e, karoserija. Enterijer je oko 65e, a felne 40! Ah da radio sam u Toyota Centru na Zrenjanincu! 1 Podeli ovaj post Link to post
bane1321 46 Napisano Septembar 20 Mali apgrejd enterijera, zamenjena beskorisna ručica iznad vozačevih vrata, sa kutijom za naočare! 1 Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 215 Napisano sreda u 05:01 Ovo ima u Toyoti.original kupiti ili je ovo s Alija?Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
bane1321 46 Napisano četvrtak u 09:24 Alija, Alija, al kineski! $6.44 sa popustom. Ima u svim bojama, lako se namešta, uključen je i "alat" za skidanje ručice, sve leže kao d**e na nošu! Podeli ovaj post Link to post