Teodor_S 1 Napisano Avgust 28 Preuzeo sam novu Corollu prije par dana i već imam problem sa navigacijom (cloud navigacija koja je besplatna 4 godine). Navigacija je u početku (prvih 200km voznje) omogućavala pretragu lokacija i formiranje rute. Nakon 500km više nije moguće pretrazivati lokacije. Navigacija uredno pokazuje trenutnu lokaciju ali nije u mogucnosti da pretrazi bilo šta drugo. Slučaj sam prijavio ovlascebom prodavcu i dobio povratnu informaciju da će problem prijaviti slovencima koji će dalje kontaktirati Toyota Evropa. Provjeravaju i na par mjesta sam dobio informaciju da je više vlasnikanprijavljivalo isti problem - navodno je problem u konekciji koja postoji preko SIM kartice koja se nalazi u automobilu. Da li je eko imao iskustva sa ovim problem i da li je rjesiv? Nešto me strah da ovo neće biti rijeseno tek tako. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 215 Napisano Avgust 28 Ne sekiraj se, update je rješenje za to. To je neka dječja bolest, Toyota nema ozbiljne bolesti poput nekih drugih brandova.A Balkancima i ne treba navigacija ako ćemo iskreno, to je izmišljeno za amere koji se izgube u svm dvorištu, a to brže bolje prihvatili i ovi zapadnjaci i eto sad cirkusa Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post