edi4yu 0 Napisano Septembar 30 Pozdrav, evo mene posle jedno 8 godina. Ovo je druga Toyota koju vozim, ovaj put službeni auto. Firma ga je uzela kao probni balon, da vide koliko se isplati u odnosu na automobile sa klasičnim pogonom. Yaris je star skoro godinu i po, crna metalik boja, 1.5, automatik, 20k je prešao, opema je najniži nivo i sada smo ga prepravili na van. Za ovih par dana sam prešao nekih 400km i prosečna potrošnja mi je 2.8l, doduše sa pažljivom vožnjom. Podeli ovaj post Link to post
TcS 141 Napisano Septembar 30 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. 1 Podeli ovaj post Link to post
biciklista 37 Napisano Oktobar 2 On 30. 9. 2023. at 20:18, edi4yu said: Pozdrav, evo mene posle jedno 8 godina. Ovo je druga Toyota koju vozim, ovaj put službeni auto. Firma ga je uzela kao probni balon, da vide koliko se isplati u odnosu na automobile sa klasičnim pogonom. Yaris je star skoro godinu i po, crna metalik boja, 1.5, automatik, 20k je prešao, opema je najniži nivo i sada smo ga prepravili na van. Za ovih par dana sam prešao nekih 400km i prosečna potrošnja mi je 2.8l, doduše sa pažljivom vožnjom. To je bila gradska vožnja ? Podeli ovaj post Link to post
edi4yu 0 Napisano Oktobar 3 pre 18 sati , biciklista said: To je bila gradska vožnja ? Sem odlaska do IKEA parkinga dva puta od Banovog Brda. Podeli ovaj post Link to post