loshmie90 1 Napisano Novembar 10 Pozdrav svima! Ja sam Milos iz Beograda. Ukratko da se predstavim, pre 3 dana sam postao vlasnik korole iz 1989 godine sa, meni neverovatnih, 130 hiljada km. Oduvek mi je bila zelja voziti ovaj auto. Zapravo ae86, ali je ovo sasvim okej za prvi kontakt sa tojotom Enterijer maksimalno sacuvan, mehanicki potpuno ispravan. Pod, sajtne i ajde da kazem ove bitne stvari su u sasvim dobrom stanju. Ali je spolja zapusten i ima ostecenja od parkinga, drugih vrata i sl, tako da bi sigurno u nekom momentu usledilo farbanje ili folija. Trenutno imam problem sa lampicom sto pokazuje da su vrata otvorena. Navodno kad je kisa i kad ulazi voda ume da pobrljavi. Pokusao sam naci na forumu pre nego sto pitam, ali nisam uspeo da nadjem slican problem. Pa eto, ako neko ima bilo kakvu ideju kako ovo najlakse resiti, jer mu vuce akumulator, pa sam raskacio klemu da bih mogao ujutru upaliti. Unapred zahvalan 1 Podeli ovaj post Link to post
TcS 141 Napisano Novembar 10 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
Crni_Sine 14 Napisano Novembar 11 On 10. 11. 2023. at 2:19, loshmie90 said: Enterijer maksimalno sacuvan, mehanicki potpuno ispravan. Pod, sajtne i ajde da kazem ove bitne stvari su u sasvim dobrom stanju. Ali je spolja zapusten i ima ostecenja od parkinga, drugih vrata i sl, tako da bi sigurno u nekom momentu usledilo farbanje ili folija. Cestitam! Cekam slike kad legne farbanje... ili neka keramicka zastita, da zasija novom starom snagom Podeli ovaj post Link to post
loshmie90 1 Napisano Novembar 11 pre 7 sati , Crni_Sine said: Cestitam! Cekam slike kad legne farbanje... ili neka keramicka zastita, da zasija novom starom snagom Hvalaa! Potrudicu se da budem aktivan ovde, kao i da vratimo korolu u stanje kakvo zasluzuje Podeli ovaj post Link to post
NBG corolla 9 Napisano Novembar 13 On 10. 11. 2023. at 2:19, loshmie90 said: Pozdrav svima! Ja sam Milos iz Beograda. Ukratko da se predstavim, pre 3 dana sam postao vlasnik korole iz 1989 godine sa, meni neverovatnih, 130 hiljada km. Oduvek mi je bila zelja voziti ovaj auto. Zapravo ae86, ali je ovo sasvim okej za prvi kontakt sa tojotom Enterijer maksimalno sacuvan, mehanicki potpuno ispravan. Pod, sajtne i ajde da kazem ove bitne stvari su u sasvim dobrom stanju. Ali je spolja zapusten i ima ostecenja od parkinga, drugih vrata i sl, tako da bi sigurno u nekom momentu usledilo farbanje ili folija. Trenutno imam problem sa lampicom sto pokazuje da su vrata otvorena. Navodno kad je kisa i kad ulazi voda ume da pobrljavi. Pokusao sam naci na forumu pre nego sto pitam, ali nisam uspeo da nadjem slican problem. Pa eto, ako neko ima bilo kakvu ideju kako ovo najlakse resiti, jer mu vuce akumulator, pa sam raskacio klemu da bih mogao ujutru upaliti. Unapred zahvalan Pozdrav Da li je tebi ta lampica upaljena zato sto su ti vrata otvorena, pa ti i voda ulazi u auto ili je nesto trece u pitanju? Podeli ovaj post Link to post
loshmie90 1 Napisano Novembar 13 pre 10 sati , NBG corolla said: Pozdrav Da li je tebi ta lampica upaljena zato sto su ti vrata otvorena, pa ti i voda ulazi u auto ili je nesto trece u pitanju? pozdrav druze Pa vidi, ja verujem da ima do vode (kisa, pranje), jer je auto kod mene tek par dana pa to jos uvek nisam najbolje ispratio. Skontao sam do sad da ga zeza zadnji levi senzor, i ne znam kako lampica sija i kada se auto ugasi i uredno zatvore i zakljucaju vrata. E sad, video sam i da on nema zastitnu gumu preko dugmenceta, tako da je to prva stvar koju cu da probam da nabavim, da to bude kako je i predvidjeno. Svakako sam se iznenadio sto ih uopste ima, auto iz 89 godine Podeli ovaj post Link to post
NBG corolla 9 Napisano Novembar 14 pre 11 sati , loshmie90 said: pozdrav druze Pa vidi, ja verujem da ima do vode (kisa, pranje), jer je auto kod mene tek par dana pa to jos uvek nisam najbolje ispratio. Skontao sam do sad da ga zeza zadnji levi senzor, i ne znam kako lampica sija i kada se auto ugasi i uredno zatvore i zakljucaju vrata. E sad, video sam i da on nema zastitnu gumu preko dugmenceta, tako da je to prva stvar koju cu da probam da nabavim, da to bude kako je i predvidjeno. Svakako sam se iznenadio sto ih uopste ima, auto iz 89 godine OK, mislim da sam sad ukapirao, upali ti se lampica u kabini, na nebu? Hajde probaj da izvuces prekidac, ocistis, isprobas da li prekida i pali, pa ga tek onda vrati. Nadam se da ces naci tu gumu, ali uvek mozes da se popigrac sa silikonom kao prelazno resenje. Podeli ovaj post Link to post
loshmie90 1 Napisano Novembar 14 pre 1 minut, NBG corolla said: OK, mislim da sam sad ukapirao, upali ti se lampica u kabini, na nebu? Hajde probaj da izvuces prekidac, ocistis, isprobas da li prekida i pali, pa ga tek onda vrati. Nadam se da ces naci tu gumu, ali uvek mozes da se popigrac sa silikonom kao prelazno resenje. Moguce da se nisam lepo izrazio, mislio sam na lampicu na instrument tabli. A svetlo na nebu radi kako treba. Hvala ti puno na informacijama I pomoci. Verujem da cu uspeti da ga resim Podeli ovaj post Link to post